• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.05.2019

12:22

MARKOVIĆ: Račun za štetu zbog blokade radova dostaviti Đilasu!

Politika

MARKOVIĆ: Račun za štetu zbog blokade radova dostaviti Đilasu!

Podeli vest

Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Marković pitao je predstavnike gradske vlasti u Beogradu kolika je finansijska šteta načinjena do sada građanima zbog višednevnih blokada radova na rekonstrukciji Trga Republike i zbog, kako je rekao, uništavanja gradske imovine


Kako je kazao, svi smo svedoci da se poslednjih dana i nedelja u Beogradu dešava nešto što je "šizofreno i do sada nezabeleženo", a to su blokade i uništavanje gradske imovine u vidu saobraćajnih znakova i tabli.

- I to se dešava od strane predsednika jedne opštine i to opštine Stari grad Marka Bastaća, koji je odnedavno postao glavni Ðilasov jurišnik - kazao je Marković i dodao da Bastać ozbiljno preti da zaseni i Boška Obradovića.

- Taj Bastać, borac za Ðilasove interese, već danima sa grupom svojih pristalica ometa i blokira radove, maltretira ljude, preti radnicima, vređa građane koji tu prolaze i bije se sa saobraćajnim znakovima - naveo je Marković.

Dodao je da se postavlja i pitanja da li su svi koji su u pratnji Bastaća zaposleni u opštini Stari grad i istakao da treba utvrditi zašto Bastać radi sve ovo i da li mu je neko naredio da blokira funkcionisanje grada, kao i da li je Ðilas možda pravi nalogodavac tih blokada.

- Svi znaju da Ðilas nije neko ko mari za interese Beograda i Beograđana, uostalom to je i dokazao dok je bio gradonačelnik, kada je učestvovao u nebrojenim aferama, a rezultat njegove vlasti bili su dugovi koji su premašili milijardu evra - naveo je Marković.

Predložio je da se račun za štetu dostavi Draganu Ðilasu kao zajedničkom šefu, kako kaže, svim ovim "štetočinama iz Saveza za Srbiju".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bota

pre 4 godine

Krajnje je vreme da se napišu prekršajne ili krivične prijave protiv svih onih koji ometaju radove koji se izvode po gradu.Ukoliko izvođači radova imaju zahteve za naplatu šteta od sprečavanja radova,potrebno ih je uputiti na one koji su te radove ometali.Ne vidim ništa sporno u svemu,ovome i očekujem da vlast reaguje pod hitno.

SS

pre 4 godine

Ha ha ha,Markoviću voleli bi smo i taj spektakl od filma da gledamo,ali nema ko da ga režira.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija