• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.05.2019

16:50

ĐILAS NASTAVLJA DA PROGONI NOVINARE! Za subotu najavio protest ispred Informera i drugih medija koji mu nisu po volji!

Politika

ĐILAS NASTAVLJA DA PROGONI NOVINARE! Za subotu najavio protest ispred Informera i drugih medija koji mu nisu po volji!

Podeli vest

Nezadovoljan zbog propasti protesta "1 od pet miliona" na kojima je iz nedelje u nedelju sve manje demonstranata, lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas ponovo ima nameru da napada medije koji nisu po njegovoj volji


Na tviter nalogu "1 od 5 miliona", koji je pod direktnom kontrolom Đilasa i njegovih pajtaša Vuka Jeremića i Boška Obradovića, objavljen je poziv pristalicama da u subotu 18. maja protestuju ispred redakcije Informera, ali i drugih medija koji im nisu po volji.

Foto: printscreen Twitter

Podsetimo, nedavno je Đilas na tviteru napao dramaturga Nenada Prokića samo zato što je u Utisku nedelje rekao da ne veruje u njegove proteste

- Nenad Prokić je sinoć pogrešio adresu. Umesto na Pink u Hit tvit otišao je u Utisak nedelje - napisao je Đilas na Tviteru, šaljući tako jasnu poruku da na medije pod njegovom kontrolom mogu da dolaze samo oni koji misle kao i on.

DRAGAN ĐILAS KONAČNO PRIZNAO: Na moje medije mogu da dolaze samo oni koji misle isto kao i ja!

Dramaturg Nenad Prokić izjavio je u Utisku nedelje da veruje i u Deda Mraza, ali ne i u aktuelne proteste, niti u to da će oni bilo šta promeniti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nikromano6

pre 4 godine

cim se donese zakon o poreklu,imovine,od opine oduzeti sve sto je pokro od naroda i dati socijalnim slucajevima i za hranu na kosovu,,

Milan

pre 4 godine

Oni su sami sebi opozicija! Samo provociraju narod i na kraju će im narod i presuditi!

Ljubiša

pre 4 godine

A ispred Pinka?Djilas-beg za živu glavu ni blizu Pinka,zna šta ga čeka,i njega i njegovu crnu trojku.''Vrati pare lopoveee,Djilaseee,Djilaseee''...i ostale pesmice.

Samosvsna građanska

pre 4 godine

Još im nije jasno da su protesti ,,Jedan od pet miliona'' potpuno propali samo zato što građani Srbije ne veruju nikome iz bivše vlasti nekadašnje Demokratske stranke i Bošku Obradoviću, već veruju Vučiću i SNS i daju punu podršku njihovom vođenju unutrašnje i spoljne politike. Što se tiče demonstriranja protiv uređivačke politike ,,Informera'': neka urliču koliko hoće a kada im dosadi, neka se na Terazijskoj česmi napiju vode i idu kući.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija