• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

15.05.2019

17:51 >> 17:57

(VIDEO) IRAN JE PREOPASAN, TRAMPU POSLUŠNOST, POSLE ŠPANIJE, OTKAZALE NEMAČKA I HOLANDIJA: Rasulo u NATO, neće na Teheran!

Politika

(VIDEO) IRAN JE PREOPASAN, TRAMPU POSLUŠNOST, POSLE ŠPANIJE, OTKAZALE NEMAČKA I HOLANDIJA: Rasulo u NATO, neće na Teheran!

Podeli vest

Nemačka obustavlja vojne misije u Iraku zbog povećanih tenzija u regionu, izjavio je portparol Ministarstva odbrane Nemačke

Portparol je objasnio da Nemačka ima određene naznake da postoji rizik od napada koji bi imao podršku Irana, ali i da to ne znači da program vojnih treninga neće biti nastavljen u budućnosti, preneo je Rojters. 

Nemački magazin "Fokus onlajn" je objavio kako je odluka donesena u koordinaciji sa državama-saveznicama u borbi protiv ISIS.

(VIDEO) TRAMP NA IRAN ŠALJE 120.000 VOJNIKA! TEHERAN: NEKA DOĐU, UDARIĆEMO IH PRAVO U GLAVU: Bliski istok vri, ratne trube sve jače!

U međuvremenu se i Holandija pridružila Nemačkoj i obustavila misiju u Iraku zbog bezbednosne pretnje, navode mediji.

Ranije je administracija u Vašingtonu izdala hitnu naredbu da se američko osoblje u Iraku povuče.

Takođe, Stejt department je saopštio i da ta odluka ima veze sa porastom tenzija u Iranu.

(VIDEO) PUTIN POKAZAO MOĆ RUSIJE, AMERI I CEO SVET SAD ZNAJU SA ČIM SE SUOČAVAJU! Najnapredniji LOVCI, RADARI, RAKETNI SISTEMI, ovo čeka sve koji bi da krenu na baćuške!

Ambasada SAD u Bagdadu je saopštila da ima naređenje da se celokupno osoblje koje nije "za hitne slučajeve" odmah vrati u SAD.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojan

pre 4 godine

Prpa bre prpa. Ali sad ce imati priliku da se istaknu "vodece" clanice NATO kao sto su Montenegro, Croatia, Albania. Sad ce imati gde da ginu.

Dejan

pre 4 godine

Na mrtvog vuka i zec dize ....c. Ajde sad Ameri..pokazite koliko ste jaki..

Čarapan

pre 4 godine

E sada će da vam očukaju rogove .Vidite da neko ima veća m....a od vas na zemaljskoj kugli.

Kalimero

pre 4 godine

Maske padaju, većina zemalj je shvatila da ih Amerika zloupotrebljava za svoje interese i očigledno su poučeni iskustvima iz prošlosti shvatili svu prljavštinu ili bar odlučili da ne učestvuju više u prljavim igrama. Iran nije Srbija ili Sirija i ljudi ne žele da glave svojih građana stavljaju u torbu zbog bahatosti Vašingtona. Malo po malo kolo sreće se okreće, KONAČNO ...

XXL

pre 4 godine

Naravno rasulo jer ni rusi više nisu glupi da se drže po strani dok ameri ratuju, ispituju nova oružja i doktrinu ratovanja po celom svetu tako da se ne zna šta su rusi dopremili u Iran od novog oružja koje treba ispitati pogotovo kada ameri ne kriju da će i sama Rusija biti meta kada dođe vreme za to.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija