• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

16.05.2019

11:26

(VIDEO) PALMA NA PINKU: EU da omogući kosovskim Albancima viznu liberalizaciju, a mi ćemo autobuse!

Politika

(VIDEO) PALMA NA PINKU: EU da omogući kosovskim Albancima viznu liberalizaciju, a mi ćemo autobuse!

Podeli vest

Kada su u pitanju izbori za predsednike četiri opštine na severu Kosova i Metohije, to nisu lokalni izbori ili izbori za personalna rešenja. To su izbori za Beograd ili Prištinu, izjavio je gostujući na TV Pink predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i pozvao sve građane iz tih opština da masovno izađu na izbore u nedelju 19. maja i glasaju za kandidate Srpske liste

 

Albanci su, kaže Palma, uz savete nekih evropskih država i jedne velike države mislili da Srbi neće izaći na te izbore, zbog što nisu ukinuli takse, što je i dalje uslov za nastavak dijaloga. Na taj način su hteli da preuzmu opštine Severna Kosovska Mitrovca, Leposavić, Zvečan i Zubin Potok.

- Evropa i dalje toleriše sve što kosovski Albanci rade mimo svih dokumenata i potpisa. Predlažem Evropskoj uniji da daju kosovskim Albancima viznu liberalizaciju, a mi ćemo autobuse i imaće za godinu dana njih pola miliona u svojim državama - rekao je Marković.

Foto: Printscreen TV Pink

PALMA : PODRŽAVAM TIJANIN ZAKON, GDE JE OPOZICIJA


Jedinstvena Srbija spolutno podržava "Tijanin zakon" i naš je stav da ubice, silovatelji, manijaci i pedofili treba da budu najstrožije kažnjeni, a povratnici u zatvor, odnosno oni koji ponovo naprave neko krivično delo treba da dobiju 10 puta veće kazne nego prvi put, rekao je Marković.

- Ja bi čak taj zakon sporovodio i retroaktivno i za one koji se nalaze u zatvoru, a izvršili su dela na koje se taj zakon odnosi, posebno na ubistva i silovanja dece. Takođe takvima bi zabranio i šetnje u zatvoru, a kamoli odsustva, jer ima silovatelja koji odu na vikend i ponovo naprave isto delo - izjavio je Marković i dodao:

- Delu opozicije u Srbiji koja bojkotuje parlament i kod ove tačke dnevnog reda, građani više nikada neće verovati, kao što nisu ni do sada. Ovo je čist autogol tog dela opozicije. Ponavljam svoj raniji predlog da oni poslanici koji su u stalnom radnom odnosu u Skupštini Srbije i koji primaju platu od poreza građana Srbije, privrednika i poljoprivrednika moraju da dođu na posao i da budu na svom radnom mestu. Oni koji ne dolaze na posao ne treba da primaju platu. Srbija je ekonomsko stabilna zemlja, međunarodno popularna i postaje i pravna država - poručio je Marković


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Varaš se,ne žele baš oni raznorazne šiptare pod svoje skute.To su bajke za malu decu,nego vi smislite način izleta šipaca,bez povratka.

Oslobodilacki Pokret

pre 4 godine

Kakve Opoziciju ,Mafija kao Vi nepriznaje izbore ,samo Oslobodilacki Pokret protiv Narko Kartela Palma : a sto se tice sta Oslobodilacki Pokret mislite o Tijaninom zakonu : Taj zakon mi podrzavati jos od 1998 godine kada sam licno u novini ,,Glad Javnosti ,. Identicna predlozio, po uzoru na snrtnu kaznu u Americi za takve Zlocine .# # Da Palma nije kriminalac bio bi Dobar..

Major Dimitrijevic

pre 4 godine

KRENO Vam posao sa Autobusima dobro u kampanji ,,Buducnost Srbije,, pa sad mislite da prosirite sa gradjanima Kosova ? Sto ?Jel SNS slabo placa Autobuse ?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija