• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

17.05.2019

13:25

SMEŠNI SU KAO CIRKUS KOLORADO! Neviđena budalaština Đilasovog "analitičara" Cvijetina Milivojevića: Pre samo 4 dana zamerao Vučiću da neće pred parlament, A SADA MU ZAMERA ŠTO HOĆE!

Politika

SMEŠNI SU KAO CIRKUS KOLORADO! Neviđena budalaština Đilasovog "analitičara" Cvijetina Milivojevića: Pre samo 4 dana zamerao Vučiću da neće pred parlament, A SADA MU ZAMERA ŠTO HOĆE!

Podeli vest

Karijerni Đilasov analitičar, kolumnista Danasa, najnetiražnijeg dnevnog lista u istoriji, "veliki stručnjak" Cvijetin Milivoević, izblamirao se za sve pare

Posle izjave predsednika Srbije da je spreman da, ako treba i odmah, ode u parlament i govori i KiM, Milivojević je na "uglednoj" Đilasovoj i Šolakovoj televizi N1 rekao da je sve to - nameštaljka.

Govorio je to Milivojević u cv(ij)etnom okruženju, ispod drveta u prolećnim bojama. Istog onog drveta ispod kojeg je pre samo četiri dana govorio nešto sasvim suprotno!

Naime, "vrsni analitičar" izanalizirao je PRE SAMO 4 DANA, Vučićevo obraćanje na Saboru SPC i u maniru analitičkog genijalca zaključio "da bi bilo primerenije da se predsednik Vučić pojavio u parlamentu, a ne na Saboru SPC"?!

Da, dobro ste pročitali! 

Foto: printscreen

Milivojević je prvo rekao da bi bilo dobro da se Vučić pojavi pred parlamentom, a danas, kada je predsednik rekao da za to ne postoje prepreke i da će to učinti i odmah ako treba, "analitičar" je to nazvao - nameštaljkom?!

Nije velika tajna da Đilasovcima ne valja šta god da predsednik Vučić uradi. Ako se pojavi na Saboru SPC, ne valja. Ako hoće da se pojavi pred parlamentom opet ne valja. Njima baš ništa ne valja!

Pa ljudi, dogovorite se barem sa sobom, šta hoćete, a šta ne. Ovako ste smešni kao Cirkus Kolorado! I smešniji!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
misa

pre 4 godine

Nemojte da vređate ljude koji rade u cirkusu, to su umetnici, artisti....., a ovi su paraziti, jednoćelijski.

Kalimero

pre 4 godine

Šta je tu novo ili iznenađujuće, već odavno je svakome jasno da je jedini program i nit vodilja opozicije mržnja prema Vučiću i za mene je samo neshvatljivo da neki (navodno) ugledni ljudi i dalje podržavaju tu i takvu opoziciju. Nije njima uopšte bitno ni da li je nešto urađeno, ni napredak koji ceo svet vidi i priznaje, važno je raspaliti po Vučiću pa makar i zemlja propala. BOLESNO

Siniša

pre 4 godine

Danas je dobio novog kolumnistu, Sašu Jankovića?

Istina

pre 4 godine

Ovaj čovek se ne presvlači?! Toliko o tome.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija