• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.05.2019

08:55

NOVCEM IZ EU OTVORILI KLINIKE ZA TRGOVINU ORGANIMA! Kosovski Albanci na ljudskoj nesreći obrću milione evra!

Politika

NOVCEM IZ EU OTVORILI KLINIKE ZA TRGOVINU ORGANIMA! Kosovski Albanci na ljudskoj nesreći obrću milione evra!

Podeli vest

Zahvaljujući brojnim međunarodnim donacijama, pre svega iz Evrope, na Kosovu se otvaraju mnogobrojne klinike sa najsavremenijom opremom, gde se, između ostalog, obavljaju ilegalne transplantacije i trgovina ljudskim organima


Podsećajući da je kosovska policija pre dva dana tokom kontrole jedne privatne klinike u regionu Prištine uhapsila četiri osobe osumnjičene za nezakonitu transplantaciju i trgovinu organima, "Novosti" pišu da je poslednjih petnaestak godina na Kosovu postalo unosan posao otvaranje privatnih klinika na kojima uglavnom rade nestručne osobe.

"U njima se i obavljaju ovakve crne intervencije", piše beogradski list, podsećajući da je kosovska policija pre nešto više od mesec dana uhapsila četiri osobe za identično krivično delo.

"Novosti" još pišu i da sumnive klinike na Kosovu na najcrnji način obrću milione evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deda Nole

pre 4 godine

Ma ljudi osvestite se ne nude evropljani pare siptarima zbog lepote nego zbog interesa a interes je jeftini organi srba i neposlusnih albanaca zapitajte se otkud potrosene tolike pare a navodno nisu znali za sta,to vise ne prolazi ni kod mentalno zaostalih a ne u evropi gde se zna gde svaki evro ide ili nam opet evropljani prodaju muda kao kvalitetne bubrege.Mislim da je krajnje vreme da se uzmemo u pamet i ne nasedamo lazima evropljana(UK,Nemacka i Francuska)

mikabg

pre 4 godine

Stravično saznanje, a još stravičnije što se odvija pod "patronatom" EU i SAD! Šta li će još "natovariti" Šiptarima i tom izmučenom,bednom većinskom stanovništvu?

SS

pre 4 godine

Za takve potrebe ih i drže,samo mi ili smo naivni ili neznamo.Sad treba iskoriatiti priliku i udariti po svima njima,bez pardona

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija