• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.05.2019

13:25

(FOTO) SASTALI SE OSVEDOČENI NEPRIJATELJI SRBIJE! Kurti i Ugljanin u Prištini kuju pakleni plan

Politika

(FOTO) SASTALI SE OSVEDOČENI NEPRIJATELJI SRBIJE! Kurti i Ugljanin u Prištini kuju pakleni plan

Podeli vest

Lider Pokreta “Samoopredeljenje” Aljbin Kurti sastao se sa Sulejmanom Ugljaninom, predsednikom SDA Sandžaka, sa kojim je razgovarao o saradnji dve stranke i o tome da se, kako je Kurti napisao na fejsbuku, u Sandžaku što više čuje glas Kosova


- Zahvalio sam Ugljaninu na njegovom stavu prema Kosovu. Naglašavam, glas Kosova će se sve više čuti o položaju Sandžaka. Razgovarali smo i o saradnji sandžačkih i kosovskih opština, tamo gde učestvujemo u vlasti - naveo je Kurti i dodao da studenti sa Kosova treba da obilaze sandžačke gradove.
 

Foto: FACEBOOK/ALJBIN KURTI

Kurti je naveo da ga je Ugljanin obavestio da su u Tutinu neke ulice dobile nazive po Aćifu Hadžiahmetoviću, Ademu Demaćiju, Ibrahimu Rugovi, Feratu Dragi i drugim Albancima.

(FOTO) ĐILASOVCI SA ŠIPTARIMA RUŠE SRBIJU! Veselji poslao zamenika da pomogne Đilasu, Jeremiću i Bošku! TAČIJEV I HARADINAJEV ČOVEK NA PROTESTU U NOVOM PAZARU!

- Obećao mi je da će iste nazive dobiti i ulice u drugim sandžačkim gradovima. Zalažem se da neke ulice na Kosovu treba da se zovu po sandžačkim herojima - napisao je Kurti i dodao da će zajedno sa Ugljaninom prisustvovati 141. godišnjici Prizrenske lige.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Sulja,sulja,pa on kao prvo ne ume ni da govori,a može svašta da izgovori iz usra*ih usta.Može li neko da mu pošalje logopeda.

Miloš

pre 4 godine

Sulji, kao osvedočenom neprijatelju Srbije, oduzeti državljanstvo, zbog podrivanja sistema i nacionalnih interesa Srbije. To bi Amerika odavno uradila kao demokratska zemlja. Ako to ne uradi Srbija je zaslužila sve što joj se događa.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija