• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.05.2019

16:12

VESIĆ NA FEJSBUKU: Kriminalac Bastać opet maltretirao radnike i blokirao radove u Beogradu!

Politika

VESIĆ NA FEJSBUKU: Kriminalac Bastać opet maltretirao radnike i blokirao radove u Beogradu!

Podeli vest

Danas je crnogorski kriminalac Marko Bastać sa grupom plaćenika, koje plaća iz opštinskog budžeta preko firme Respekt legal, blokirao radnike u Čubrinoj ulicu na Topličinom vencu. Vređao je radnike, skidao im na silu kacige, pretio... Kaže ovaj kriminalac iz Crne Gore da je protiv pešačkih zona, protiv bicikla, a za to da se na Topličinom vencu ponovo parkiraju džipovi, napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu...

 

- Inače, danas su blokirali radove na 20 metara od čuvenog crnogorskog kafića preko puta hotela Palas, za koga su Bastaćevi zemljaci i drugari obrisali pola peščkog prelaza da bi imali baštu i gde da parkiraju svoje džipove. I tu je razlika između mafijaša Bastaća i nas. On će uvek biti za džipove, a mi za zelenilo, pešačke zone i biciklizam. Naravno, ovaj mafijaš sa svojim plaćenicima dobiće prijavu da plati štetu koju je i danas napravio. A garantujem i crnogorskom kriminalcu Marku Bastaću i njegovim pajtosima da džipova na Topličinom vencu više neće biti - poručio je Vesić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

Kakva si ti jadna vlast,kad sad kukaš i na fejsbuku,a ovaj vas j*be pa i uši zavrće.Dokle ovako,jadna nam majka.

mihajlo

pre 4 godine

Ove nečuvene vandalske akcije opozicije, vlast mora brzo da sankcioniše, jer trpe samo građani Beograda.

mihajlo

pre 4 godine

Ove vandalske postupke opozicije u Beogradu, gradske vlasti su davno trebali da sankcionišu.

Dragi

pre 4 godine

A za šta služi Policija u Srbiji? Za ukras? Sačuvaj me bože, kakva je ovo demokratija u Srbiji. Kriminalci i tajkuni će razvaliti Srbiju na pravdi Boga. A vlast ćuti i trpi teror manjine. Tek kad počnete da hapsite bandu, gospodine Vesiću, onda će i svetski moćnici početi da vas uvažavaju. A šta mislite, da će narod i dalje da glasa za vas, ako niste u stanju da obezbedite javni red i mir?!

Ljubiša

pre 4 godine

Ili hapsite,ili prestanite da kukumavčete.Ja lično bih rekao radnicima da sve ostave tako raskopano dok se Bastać ne uhapsi.Ovako,nekome će ''kvrcnuti'' u glavi,prebiće ga,pa zbog budale posle odgovarati.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija