• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

24.05.2019

11:50

(FOTO) BASTAĆ OPET MALTRETIRA BEOGRAĐANE! Šepuri se na trotinetu, a POČEO JE DA ZLOUPOTREBLJAVA I DECU!

Politika

(FOTO) BASTAĆ OPET MALTRETIRA BEOGRAĐANE! Šepuri se na trotinetu, a POČEO JE DA ZLOUPOTREBLJAVA I DECU!

Podeli vest

Marko Bastać sa grupom plaćenika ponovo pravi probleme Beograđanima i radnicima koji pokušavaju da ulepšaju naš grad

Vandalizmu predsednika opštine Stari Grad Marka Bastaća i nekolicine njegovih huligana koji već nedeljama ometaju radove u centru prestonice, nema kraja.

On je danas ponovo maltretirao radnike koji sređuju Topličin venac, a pojavio se na fensi električnom trotinetu, valjda  dokazujući da je bolji i da ima mnogo više para od običnih građana. Verovatno mu smeta pešačka zona i bicikli, a za to je da se na Topličinom vencu ponovo parkiraju džipovi i besni automobili.

Foto: informer

Ali to nije sve!

Ovog puta bahati Bastać ugrozio je i bezbednost dece, koju je poveo sa sobom i tako ih na najgori mogući način zloupotrebio u političke svrhe.

Foto: informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mimi

pre 4 godine

Debilčina. Sramota me je što nam je on predsednik opštine Stari grad. Nikad goreg primitivca nismo imali za predsednika.

gradimir

pre 4 godine

Obzirom da je crnogorac ,pa nek ide u crnugoru pa nek sabotira tamo radove.Ovo je bre Srbija.

nemanjic

pre 4 godine

Ma, tog pedercica treba malo propustiti kroz sake.

Ljubiša

pre 4 godine

Bravo za Bastaća.Trpaj stoku,kad stoka nema zakon,pa da trpaju tebe.

Patriot

pre 4 godine

Hajde što je on kreten i vucibatina ali zašto mu je ova kučka sa crvenim rancem "prodala" svoju decu? I to nije prvi put, pre mesec dana nekoliko tzv. majki je isto tako dovuklo decu na Trg Republike! Ceterum censeo Bastacem esse delendam...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija