• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

28.05.2019

15:35

REKAO SAM MU DA JE OLOŠ I ĐUBRE, I NE STIDIM SE TOGA! Đuka sve što misli rekao Obradoviću u lice!

Politika

REKAO SAM MU DA JE OLOŠ I ĐUBRE, I NE STIDIM SE TOGA! Đuka sve što misli rekao Obradoviću u lice!

Podeli vest

Poslanik Vladimir Đukanović suprotstavio se lideru Dveri Bošku Obradoviću i stao u odbranu kolege Dragana Šormaza

- Obradović uvek dolazi da provocira i vređa ljude. Čitav smisao njegove konferencije bio je da izmišlja, laže i vređa. Iz čista mira je počeo da vređa gospodina Šormaza i zbog toga sam reagovao jer nisam želeo da Šormaz trpi uvrede od primitivca kakav je Obradović - poručio je poslanik Đukanović za "Alo!" i dodao da je lider Dveri britanski agent koji služi da kriminalizuje ljude sa severa KiM i da pomaže Šiptarima da rade ono što rade danas.

- On poziva na rat, a prvi se ne miče odavde i tuđu decu šalje u sukob. Rekao sam mu da je ološ i đubre i ne stidim se toga. Svaku rečenicu bih ponovio, jer je Obradović jedna obična kukavica, prevarant i interesdžija. On je svoju organizaciju razbio i sve čestite ljude odatle isterao jer su mu tako naredile zapadne službe - kazao je Đukanović i dodao da će se svaki put i na svakom mestu suprotstaviti Bošku Obradoviću.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Malo toga si rekao ološu,koji ne poštuje sopstveni narod.

englezii

pre 4 godine

Bravo g Djukanovicu neka ste tom dzukcu trkli da je dzukac i najpoganija dzukeletina 1

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija