• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

28.05.2019

21:35

DAMJAN JOVIĆ OBIŠAO POVREĐENE U BESTIJALNOM NAPADU ROSU: Kada ovo vidite, zapitate se da li ti bezumnici imaju zrno časti!

Politika

DAMJAN JOVIĆ OBIŠAO POVREĐENE U BESTIJALNOM NAPADU ROSU: Kada ovo vidite, zapitate se da li ti bezumnici imaju zrno časti!

Podeli vest

Povređene Srbe i Rusa Krasnoščenka obišli su zamenik direktora Kancelarije za KIM Damjan Jović i direktor KBC u severnoj Mitrovici Milan Ivanović

- Danas su pucali na naše ljude, tukli ih kundacima, ali kada dođete ovde i vidite da su gluvonemog čoveka tukli kundacima po glavi, zapitate se da li ti bezumnici imaju zrno časti.

Da li je moguće da se u Prištini time danas hvale? KFOR je rekao da se oni bave policijskom operacijom.

Da li su oni negde videli u svetu policijsku operaciju gde čoveka jure sa puškom kao Milovanovića iz Zubinog potoka koga su jurili da ga ubiju - izjavio je Jović.

U Kliničko-bolnički centar Kosovska Mitrovica danas su primljeni Boban Janićijević (1976) i Radenko Milovanović (1979) koji su zadobili povrede donjih ekstremiteta, kao i ruski državljanin, radnik UNMIK administracije Mihail Krasnošćenko (1956) i gluvonemi Razvigor Cvetnić (1953), sa ozbiljnim povredama glave.

INFORMER POSETIO POVREĐENOG RUSA: Šiptarski zločinci tukli Krasnoščenka kundacima, zadobio prelom lobanje!



Jović je konstatovao da se čak ni u afričkim zemljama, zahvaćenim građanskim ratovima, ne dešava da se brutalno prebijaju službneici UN, diplomatski predstavnici stranih država, u ovom slučaju jedne od najmoćnijih država sveta.

- Službeno lice UN su kundacima po glavi tukli. Da li je moguće da međunarodne misije ne mogu ovde da zaštite ni diplomatske predstavnike, predstavnike Ujedinjenih nacija, međunarodne organizacije o kojoj u Prištini sanjaju da postanu njeni članovi. Kako misle da postanu članovi bilo čega kada prebijaju predstavnike UN kundacima u glavu - rekao je Jović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

"....dali imaju zrna casti" Pa oni nikad ni nisu imali nikakvu cast niti su ikad imali postovanje prema drugima. Oni su barbaric narod koji je jedino znao da radi ono sto i druge zivotinje, da se nakote bez obzira kako se zivelo i gde. Oni zive na tlu Evrope ali su civilizacijski jedni od najzaostalijih u svetu. Pomalo su kao Milogorci, okrecu se kako vetar duva, sad su Muslimani, sad postuju tu very, sad nece neke elemente te vere, pa su nekakve deomkrate/ubice pa ovo pa ono.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija