• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.05.2019

23:31

POKRET SOCIJALISTA: Trajković i "dosovci" opravdavaju napad na Srbe

Politika

POKRET SOCIJALISTA: Trajković i "dosovci" opravdavaju napad na Srbe

Podeli vest

Pokret socijalista ocenio je večeras da su Rada Trajković i "dosovci" i ovog puta uspeli da pronađu opravdanje za napad terorista na Srbe sa severa Kosova i Metohije.

- Umesto da Rada Trajković, Ðilas i Jeremić bar jednom stanu uz svoj narod, da bar jednom upute podršku svom narodu, oni su, ipak, odlučili da osude Srbe i Srbiju - ukazao je Pokret socijalista u saopštenju.

Oni navode da na osnovu sramne izjave Rade Trajković, izgleda da su Srbi sa Kosmeta, kako kažu, sami krivi što su šiptarski teroristi upali u njihove domove i što su ih krvnički tukli, maltretirali i hapsili. 

- Trajkovićeva kritikuje Vučića, jer je podigao borbenu gotovost vojske i policije na najviši nivo, kriv joj je Vučić, jer štiti svoj narod i zemlju, ali šta drugo očekivati od onih čija je politika oduvek bila da Kosovo bude nezavisno i celovito - piše PS u saopštenju.

Kako navode, baš kao što 2004. godine nisu ništa uradili da spreče pogrom Srba, niti 2008. godine da spreče proglašenje nezavisnosti Kosova, tako ni danas nisu pronašli ni jednu reč osude za teroriste. 

Svako je izabrao svoju stranu, dosovci su se svrstali na stranu Tačija, Haradinaja i Veseljija, a Vučić na stranu svog naroda - poručuje PS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miloš Milošević

pre 4 godine

Samo svima praštajte, nije narod ni bitan!

SS

pre 4 godine

Pa gospodo iz vlaati,zar za ovu Radulju šiptarsku drolju nema ku*ca da je opameti.

AMatić

pre 4 godine

Kad toliko loše govore i rade protiv AVučića i Srba na Kosov i Metohiji onda ih treba udostijiti i komentrima koji im se neće svideti. Rada treba da bude uhapšena i da joj se sva imovina u Srbiji koniksuje i to pod hitno. Neznam da li ima muda da dođe u Srbiju? A ove dosovce i ljotićevce Srbije drži pod kontrolu. Nihove sulude ideje o ometanju radnika koji rade na izgradnji i ulepšavanju Beograda najbolje govore o njima i njihovim sponzorima.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija