• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.05.2019

14:33

LJOTICEVAC BOŠKO U PANICI, ŠEŠELJ MONTIRA GUSENICE NA DŽIP: Da lakše gazim bagru koja mi se drsko ispreči na putu!

Politika

LJOTICEVAC BOŠKO U PANICI, ŠEŠELJ MONTIRA GUSENICE NA DŽIP: Da lakše gazim bagru koja mi se drsko ispreči na putu!

Podeli vest

Lider srpskih radikala Vojislav Šešelj 27. maja ponovo je bio u centru pažnje kada je pomahnitali ljotićevac Boško Obradović sa svojim pristalicama pokušao da mu prepreči put dok je dolazio na posebnu sednicu Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji

Šef radikala se tim povodom oglasio i na Tviteru.

"Na vojnom otpadu našao sam u odličnom stanju gusenice nekog oklopnog vozila. Sad će majstor da mi ih montira na džip, kako bih sledeći put mnogo lakše gazio bagru koja mi se drsko ispreči na putu, u nameri ometanja obavljanja moje poslaničke dužnosti, koju mi je narod na izborima poverio", napisao je Šešelj, aludirajući na sumanutu akciju pogubljenog Obradovića.

 

 

Podsetimo, ispred Skupštine Srbije uoči početka sednice o Kosovu i Metohiji došlo je do incidenta kada je Boško Obradović sa svojim pristalicama pokušao da blokira put vozilu u kojem je bio predsednik SRS Vojislav Šešelj. 

 

LJOTIĆEVAC BOŠKO POTPUNO POLUDEO! Misli da može da presreće i napada ljude! A kad dobije po nosu kuka kao devojčica!

Šešelj je izašao iz automobila i izvređao Obradovića i ostale koji su pokušali da ugroze njegovu slobodu kretanja jer nisu nisu hteli da mu dozvole ulazak u Skupštinu, odnosno na njegovo radno mesto.

- Vi ste stoka izdajnička - odbrusio je Šešelj rulji, a onda se okrenuo Bošku Obradoviću. 

- Sklanjaj ta g*vna odatle! Ti si đubre izdajničko - odbrusio je Šešelj Obradoviću koji je, pokunjen, pobegao.

Potom je pripadnik obezbeđenja SRS je ušao u rulju demonstranata i obezbedio prolaz vozilu stranke. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dr Jakov Zlatar

pre 4 godine

Ne sme da menja konstrukcione karakteristike vozila.A neka pokuša.Ima na otpadu i polovnih ručnih bacača...A i vi ste bagra što ga podržavate, zato Vućićeviću u ludnicu sa njim

Saradžogla

pre 4 godine

Kod banjičke pijace u Beogradu Šešeljevi traže neke potpise og prolaznika!Niko neće da to čini a psovke samo grme na njihov račun.Šešeljoni sve matorci sa najmanje 80 godina života.Krenem ja da ih provociram istinom DA SU PROPALA STRANKA SA NAJGORIM PREDSEDNIKOM!Trebali ste da čujete njihove do zla boga nevaspitane reči.NISTE SE NI U BEOGRADU KVALIFIKOVALI A NA REPUBLIČKIM IZBORIMA NESTAJETE! ... Jedan me gleda i viknu: - Ti si kokoška! ... Kad nisam pukao od ljutine.Toliko sam se uvredio!ŠEŠELJITIS A LEKA MU NEMA! ... Jedini čovek od kada svet postoji da je GRATIS dve godine duže ,,robijao,,?I samo zbog poganog jezika.

SS

pre 4 godine

Vojo,za tu ljudsku bedu ne treba ti gusenica,već samo jača čizma.Što se tako ne k*rči po Čačku,dobio bi po p*čki za tren oka.

Lazni Bot

pre 4 godine

Ne bi Seselj bio tako bahat da nema podrsku svog politickog sina na vlasti i sto glumi laznu opoziciju.

Laza Lazarevic

pre 4 godine

Seselj je uvek bio koristan vlastima da napada opoziciju,naravno uz naknadu i obostranu ljuba Seselja i vlasti je zagarantovana.

dubrovnik

pre 4 godine

Gospodin Seselj je pravi GOSPAR, a vi ste srecni sto imate takovu konstruktivnu opoziciju (mislim na SRS), a kod nas se ne znade niti tko je pozicija iliti tko je opozicija. Poz. i zavidim vam na svemu !

SVINJORFER

pre 4 godine

Seseljuga moze da ga popusi. Prodao se za oare i dinove nabio ba drzavno jasle. Peder i taqi reziraki incident radi predaje kosova. Vladika Teodosije je srbin a ti si siptar. A cine se ti bavus poserko lopovski. Sta rade kriminakci u skuostini. Bavro naptedno seseljevska ide vam.kraj bolan ce biti. Vucicevicu aj zini da vidimo kolika si godzila.

TARAS

pre 4 godine

GOVNO JE GOVNO,ALI I NJEMU CE DOCI KRAJ.SVE TI ZIVO I MRTVO JEBEM LAZNI VOJVODO.

Dejan

pre 4 godine

Na sledećim izborima ogromna je verovatnoća da će otići u političku penziju.

Ljubo

pre 4 godine

Da je ,kao sto nije ,Srbija ozbiljna suverena drzava ,drzava Srba pravoslanog zivlja kao prvog ,ova bagra od ljudi nebi ni sedila u Skupstini ....

Dmitar

pre 4 godine

Vojo ako zatreba pomoć pri montaži pozovi nas iz Hrtkovaca rado ćemo se odazvati.

branko1

pre 4 godine

Vojvodo I care,gazi ta izdajnička,lopovska ,ološka go*na.I ako ih zgaziš nije nikakva šteta

cinjenica

pre 4 godine

Šešelj hrvat, ratni zločinac i ratni profiter da kaže nekom da je izdajnik. Ceo život na jaslama jadnog naroda, a čovek je najobičnija nekukturna budaletina.

zoran68

pre 4 godine

Boško Srbin iz Čačka, Šešelj ustaša iz Hercegovine čist Luburić.juče mu je dobacio čovek iz dveri pred skupštinom Šešelju ustašo da si Srbin bio bi u hagu.snimak ima i na FB.vama ustaša u Beogradu vodi politiku Srbije a Beograd je drugi Jasenovac.

Idn

pre 4 godine

Kako ste objektivni , strasno . A to sto je palicom udario coveka taj vozac i zamahnuo na neku zenu to ne pisete. Sram vas bilo a verovao sam vam do sad. Ovog ljoticevca ne podnosim ali ste ovako isti kao on. Ej kakva bahatist palicom ej i niko rec da je napise

Dragane tebe i Vučića čekaju v

pre 4 godine

Вучићевићуу олошу људски ...на ломачу те треба заједно са твојим вучићем Мртав си личко шиптарска Драгане курвин сине

Marko

pre 4 godine

Ako kod ikoga postoji fašističko ponašanje onda je to kod Šešelja i njegove stranke. On je i osuđeni ratni zločinac. Žalosno je što ga tolerišu u Parlamentu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija