• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

29.05.2019

15:55

ĐILASOVCI SU GORI ŠIPTARI OD ŠIPTARA! Verovali ili ne, Rada Trajković kaže da je Vučić trebalo da podrži akciju ROSU?!

Politika

ĐILASOVCI SU GORI ŠIPTARI OD ŠIPTARA! Verovali ili ne, Rada Trajković kaže da je Vučić trebalo da podrži akciju ROSU?!

Podeli vest

Rada Trajović, partnerka Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića, pored toga što je podržala jučerašnju divljačku akciju ROSU i nije mogla da sakrije sreću zbog hapšenja Srba na severu Kosova, izjavila je i da je predsednik Aleksandar Vučić trebalo da podrži tu akciju!

Predsednica Đilasovog takozvanog Saveza za Kosovo ocenila je a hapšenje policajaca na severu Kosova nije etnički motivisano, već da je reč o borbi protiv kriminala koju je trebalo da podrži i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i rekla da je brine eksperiment koje šef države sprovodi nad Srbima na severu Kosova.

- Da je predsednik odgovoran, on bi trebalo da podrži tu akciju, a ne da podiže odbranu, vojsku i policiju - rekla je Trajković agenciji FoNet.

Foto: printscreen

Ona je ocenila da je akcija uznemirila Srbe na severu Kosova, ali i da je predsednik Srbije trebalo da na bolji način upozori tamošnji živalj.

Prema njenom mišljenju, Vučić je - ako ne preko Prištine, onda preko međunarodne zajednice - trebalo da insistira na tome da ne u današnjoj akciji na sevru Kosova ne bude represije.

- Vrlo sam zabrinuta zbog eksperimenata koje predsednik države sprovodi nad Srbima na severu Kosova i zbog nejgovog neodgovornog ponašanja - naglasila je Trajković.

OZBILJNO BOLESNI ĐILAS I NJEGOVI SATRAPI! Prvo su Vučića optuživali da širi paniku, a kad se ZLO NA KOSOVU ZAISTA DESILO, optužili ga da stoji iza svega!

Dakle, Savez za Srbiju podržava kada se Srbi hapse, a sad Rada traži od predsednika Srbije da on učini isto. Srpski narod je pretrpeo torturu, a oni likuju i podržavaju Šiptare! Pa oni su gori Šiptari od samih Šiptara!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RINGISPIL

pre 4 godine

IZVADITI JOJ OCI I POKIDATI JEZIK. SIPTARI BI JOJ TO URADILI A MI JE HRANIMO U Beogradu. SRBIJA CE SE ISPRAZNITI ZA PET GODINA ZBOG POLITIKE KOJA SE VODI NA STETU SOPSTVENOG NARODA.

Bg Dex 1970

pre 4 godine

Rada sa Savskog venca, kako je inače zovu, je ovom izjavom pokazala i dokazala ono što naš predsednik godinama tvrdi za Đikija i ostale đikiste , a to je da su oni fašisti, izdajnici, strani plaćenici. Hvala Radi sa Savskog venca na ovoj njenoj nedvosmislenoj izjavi. Sa tom izjavom je zakopala i ono malo glasova sa kojima ne bi ni prešli cenzus. Otkrila je, ujedno, plan i program Đikista kada i ako uopšte ikada više dođu na vlast, ne daj bože.Još jednom, hvala Rado sa Savskog venca.

Dane67

pre 4 godine

Dovoljno je pogledati ovo uspaljeno matoro ZUTO go.no.

bubasvaba

pre 4 godine

Gospodjice gospodjo u srbiji je bar hleba jeftin sto onda jedes GOVNA zar ti hleba skup pa nemas sta drugo ???? ali u svakom slucaju PORTIKLU I VELIKO PPPRRIIJJAATTNNOOOOOOOO.

SS

pre 4 godine

Sem šiptarskog,ima li nekog drugog ku*ca za ovu profuknjaču od spodobe.Ovo je strašno i žalosno kako se pojedini "Srbi" lalo prodaju.Imamo li nekog zajceva tamo.

Zoran

pre 4 godine

Ludovala Rada, ludovala, pa se sad čudi šta je snašlo. Imala platu odavde (plata x2, tzv kosovski dodatak), a za isti posao dobijala i platu iz prištine. E, sad toga nema pa ne može da shvati gde je i šta se to oko nje događa.

Ljubo

pre 4 godine

I ova zena mirno seta i pljuje po Srbiji ,a mnogi iz vladajuce politike ,pricaju u prazno .Gde je tu razlika .Ima li ista jos srpsko pravoslavno u toj Srbiji ?

Ljubiša

pre 4 godine

A šta očekivati od Haradinajevog kućnog ljubimca pudlice Rade Trajković-Olbrajt?Kupće još neki stan u mrskom joj Beogradu,ali mora i šešir da kupi kao Olbrajtova.

Aleksa Srbin

pre 4 godine

Ona da je normalna , imala bi bar neku frizuru , a ovako kao vrbovu metlu da ima na glavi ! I onda se covek pita sta ocekivati od mentalno poremecene osobe . Zapravo nista , jer joj je najveca kazna da je se i njena deca stide

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija