• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.05.2019

19:50

JEREMIĆ IZ NJUJORKA STAO U ODBRANU ŠIPTARA: Vučiću, odakle tebi i tvojoj premijerki pravo da VREĐATE HARADINAJA, VESELJIJA I TAČIJA?

Politika

JEREMIĆ IZ NJUJORKA STAO U ODBRANU ŠIPTARA: Vučiću, odakle tebi i tvojoj premijerki pravo da VREĐATE HARADINAJA, VESELJIJA I TAČIJA?

Podeli vest

Predsednik Narodne partije i jedan od lidera Saveza za Srbiju stao je otvoreno na stranu Ramuša Haradinaja, Kadrija Veseljija, Hapima Tačija i ostalih predstavnika nelegalnih, privremenih vlasti u Prištini, zamerajući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić na ophođenju prema njima

On se, iz kišnog Njujorka, gde je u teškoj depresiji što zbog kiše ne može da ide u šoping, oglasio na svom profilu na Tviteru i još jednom pokazao da ga ne interesuje KiM, kao ni srpski narod koji živi u južnoj srpskoj pokrajini: 

 

 

- Izjava Ane Brnabić o "ljudima iz šume" je još jedan primer primitivnog šarlatanstva vladajuće klike, potpuno operisane od svesti i brige o posledicama. Što je najgore, ne bih se zakleo da je rasista. Slično svome poremećenom šefu, pred kamerama isključivo glumata - napisao je Jeremić i otvoreno stao na stranu Šiptara, a protiv predstavnika države Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 4 godine

A STA SU POGRESNO REKLI ,BAS OVE STO SI NAVEO SU DOSLI IZ SUME .UCK JE DELOVAO IZ SUME I IZ SUME SU DOSLI NA VLAST.A TI SI SKOLOVANI GRADSKI COVEK KOJI JE IZGLEDA NAJVISE UCIO KAKO SE OBOGATITI NA STETU SRBIJE I NJENIH GRADJANA.

Ljubiša

pre 4 godine

Ovaj je stvarno bolestan...ili,Pozderac brani braću?

Vla

pre 4 godine

Djub e jedno nevidjeno, ima hrabrosti da komentari se bilo sta posle prodaje Kosova, sramota je za ovo gov o od coveka nepoznat a rec, oduzmite mu pasos zbog ugrozavanja Nacional e bezbednosti

Dmitar

pre 4 godine

Ti lažovčino i lopove koji si opljačkao ne Samo Srbiju već i neke druge zemlje sa svojim pajtosima koji leže po zatvorima samo ćuti jer doći će i tvoj dan kad ćeš sa lisicama na rukama otići iza brave.

Dragan

pre 4 godine

Dez(informer) uvijek ima svoju verziju i tumačenje svega.

Deda Nole

pre 4 godine

Nista cudno za gospodina Jeremica tamo gde se nalazi dobra lova on je tu,nemojmo se cuditi jer njemu je domovina tamo gde se dobro placa nista spektakularno...

Banderash

pre 4 godine

I sta je Jeremic tu rekao sto nije istina?

englezii

pre 4 godine

Ustaso pogana Pozderacka ! Pas ti mater jebo !Bilo bi te sevap priklati ko svinjce !

slađa

pre 4 godine

Kako onda objasniti zašto ne poštuju Briselski sporazum? ZSO, Vuče Jeremiću. Nije ništa Brnabićka izmislila. Ona živi u svetu gde je sve regulisano. Od rađanja do vođenja ljubavi. Ovi ljudi, Tači, Haradinaj, Veselji su učesnici rata i ne brinu o posledicama po mir na Balkanu svojim ponašanjem,

Vladimir

pre 4 godine

On će nadam se doći na red naših pravosudnih organa kada se donese zakon o poreklu imovine. Valjda će u ovoj zemlji nekada i tzv. političari ovog nivoa odgovarati po Zakonu.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija