• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

03.06.2019

08:34

(VIDEO) SNIMAK POSLE KOGA JE SVE JASNO! Kušner se cereka na pitanje o "Žutoj kući", A RADA TRAJKOVIĆ ĆUTI KAO ZALIVENA I SMEŠKA SE!

Politika

(VIDEO) SNIMAK POSLE KOGA JE SVE JASNO! Kušner se cereka na pitanje o "Žutoj kući", A RADA TRAJKOVIĆ ĆUTI KAO ZALIVENA I SMEŠKA SE!

Podeli vest

Rada Trajković, politička partnerka Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića, već godinama predano radi na štetu Srba sa KiM, pre nekoliko dana javno je podržala divljačku akciju ROSU i hapšenje Srba na severu Kosova, ali to više i nije iznenađenje

Da podsetimo, pre gotovo 10 godina, tačnije u martu 2010. ista ta Rada Trajković, tadašnja direktorka Doma zdravlja u Gračanici, pokazala je nedvosmisleno na čijoj je strani. Dok se tadašnji ministar spoljnih poslova Francuske Bernar Kušner grohotom smejao na pitanje novinara o tgovini organima i "Žutoj kući", Rada je samo stajala pored njega, ćutala kao zalivena i smeškala se!

Štaviše, ona je tada izjavila Tanjugu da joj je "sa profesionalne, ali i sa političke tačke gledišta razumljiva reakcija šefa francuske diplomatije na novinarsko pitanje o slučaju 'Žuta kuća'"?!

Foto: printscreen

Jedan od najvećih zločina, za koji je nedvosmisleno utvrđeno da ih je činila OVK, trgujući organima ubijenog Srba na Kosovu, za Radu Trajković, perajanocu Đilasovog takozvanog Saveza za Kosovo, ne znači ništa! Više od 300 srpskih zarobljenika sa Kosova i Metohije završilo je tokom 1999. godine u "Žutoj kući" na severu Albanije, nedaleko od mesta Burel. Tu su im vađeni organi, koji su potom prodavani širom Evrope, a tela nesrećnih ljudi u crnim vrećama zakopavana su u okolini Burela.

(VIDEO) ĐILASOVA RADA PLJUJE SRBE I SRBIJU, A ŠIPTAR SE ZADOVOLJNO SMEŠKA!

Na pitanje novinara Glasa Amerike Budimira Ničića o tome, Kušner se grohotom smejao i nazvao ga ludakom. A Rada je stajala kao fikus i smeškala se. A sada bi zajedno sa Đilasom, Jeremićem i Obradovićem da "brani" Srbe na KiM. Hvala, ne treba!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 4 godine

“Zapadna demokratija@ na delu- sta vise reci Na ovakve predstavnike Zapada- Normalan Svet ne treba da se uzbudjije previse nego radi ono sto je normalno , pravo i pametno - a ostali dodju I prodju!!!

mihajlo

pre 4 godine

Ako Trajković ima drugačije političko mišljenje o rešenju problema Kosova to je u redu, ali da neko prećutkuje "žutu kuću" u kojoj su se dešavali stvari, mimo ljudskosti, vađenje ljudskih organa, ovde nije reč o političkom opredelenju, ovo je genocid, veliko zverstvo nad srpskim narodom na Kosovu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija