• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.06.2019

13:00

KRASNIĆI NEĆE KOMPROMIS: Srpske vlasti su još 2007. pristale na sve - NEMAMO O ČEMU DA PREGOVARAMO!

Politika

KRASNIĆI NEĆE KOMPROMIS: Srpske vlasti su još 2007. pristale na sve - NEMAMO O ČEMU DA PREGOVARAMO!

Podeli vest

Bivši predsednik takozvane Skupštine Kosova i nekadašnji portparol zločinačke OVK Jakup Krasnići poručio je sa svog fejsbuk profila da Priština nema o čemu da pregovara sa Beogradom i da ne treba da bude kompromisa, jer je tadašnja srpska vlast 2006. i 2007. pristala na sve, a da je krunu na "kosovsku nezavisnost" proglašenu 2008. godine, dao Međunarodni sud pravde u Hagu upravo na insistriranje tadašnje vlasti u Beogradu


Krasnići ističe da su briselski pregovori nepravedno pokrenuti jer je Kosovo već postiglo kompromis sa vlastima u Beogradu razgovorima u Beču 2006. i 2007. godine.

- Proglašenjem nezavisnosti 2008. godine i nakon što je Međunarodni sud pravde na pitanje tadašnje vlasti u Srbiji odgovorio da nezavisnost Kosova ne krši međunarodno pravo, politička priča sa Beogradom je završena. Možemo razgovarati o poboljšanju uslova za život građana dve zemlje, ali u postojećim granicama - kaže Krasnići.

Bivši predsednik parlamenta u Prištini naglašava i to da je Srpska lista najveća smetnja integraciji severa KiM u politički sistem Kosova, te da su im potrebni poslušni Srbi koji će pristati da se mirno integrišu u javni i politički život na Kosovu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
fff

pre 4 godine

pa super, mislim da je i vama i nama lepo ovakvo stanje... vi nikada necete u UN, nikada u UNESCO, nikada u Interpor, nikada necete mocu da krocite u 5 zemlja EU, nikada u 100 zemalja sveta... mi to sve mozemo i eto super..

Dule

pre 4 godine

Да је пажљивије читао пресуду, видео би да у њој не пише "da nezavisnost Kosova ne krši međunarodno pravo" већ да се чином проглашења независности од стране поједница или групе људи не крши закон. Наиме, слобода говора дозвољава да свако може да каже шта хоће, али то нипошто не значи да оно што је рекао има и правно дејство. И ја могу да на улици кажем како сам самог себе поставио за власника банке па да уђем у њихове просторије и захтевам да ми отворе трезоре.

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

INTERESANTNO , tadasnja vlast danas po Srbiji organizuje proteste u kojima optuzuje danasnju vlast da zeli predati-priznati nezavisno Kosovo.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija