• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.06.2019

14:52

(FOTO) VUČIĆ I MOMINAH za unapređenje ekonomske saradnje Srbije i Saudijske Arabije

Politika

(FOTO) VUČIĆ I MOMINAH za unapređenje ekonomske saradnje Srbije i Saudijske Arabije

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas Hanija bin Abdulaha bin Mohameda Mominaha, nerezidentnog ambasadora Kraljevine Saudijske Arabije, sa sedištem u Sarajevu

Vučić je rekao da je Srbija zainteresovana za unapređenje ekonomske saradnje sa Saudijskom Arabijom, jer je ona, po svom obimu i kvalitetu, daleko ispod mogućnosti.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Dvojica sagovornika su zaključili da bi boljem ekonomskom povezivanju doprinelo formiranje Poslovnog saveta privrednih komora dveju zemalja.

Predsednik Vučić je ovom prilikom uputio poziv poslovnim ljudima iz Saudijske Arabije da ulažu u Srbiji i razvijaju zajedničke projekte sa našim privrednicima, navodi se u saopštenju Pres službe predsednika Srbije.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić



Ambasador Mominah je izrazio interes za otvaranje direktne avio linije između Beograda i Rijada.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 4 godine

Mogu vam ulagati u nove dzamije po Srbiji ,obnoviti stare ,...

Diona

pre 4 godine

Srbija zainteresovana za unapređenje ekonomske saradnje sa Saudijskom Arabijom, jer je ona, po svom obimu i kvalitetu, daleko ispod mogućnosti.Srbija I Saudijska Arabija treba da nastave saradnju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija