• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

06.06.2019

18:35

VESIĆ: Žaliću se i nastaviću da govorim o Đilasovom kriminalu!

Politika

VESIĆ: Žaliću se i nastaviću da govorim o Đilasovom kriminalu!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će se žaluiti na prvostepenu presudu kojom ga je sud obavezao da isplati 300.000 dinara bivšem gradonačelniku Draganu Ðilasu zbog povrede časti i ugleda, ali i da će nastaviti da upoznaje javnost sa kriminalom koji je, kaže, Ðilas počinio dok je bio na vlasti

Vesić je u pisanoj izjavi naveo da mu je žao što sud nije uvažio sve njegove argumente o tome koliko je Ðilas, dok je vladao Beogradom, kako kaže, pokrao grad i kako se obogatio dok je bio na vlasti. 

Vesić je naveo da mu je, sa druge strane, drago da sud nije prihvatio Ðilasov zahtev da svaki put kada pomene da je lopov, on bude kažnjen sa dodatnih 100.000 dinara. 

- Očigledno vidi i sud da tu ima nešto - naveo je Vesić.

VESIĆ: Vlada usvojila predlog Zakona o komunalnoj miliciji

On je dodao da je uveren da će drugostepeni sud pažljivije razmotriti dokaze o tome kako su prihodi gradskih firmi, dok je Ðilas bio gradonačelnik, bili sve manji, a njegovih privatnih firmi sve veći.

Vesić je rekao da će nastaviti da upoznaje javnost, kakva je Ðilas "politička štetočina i kakva je hodajuća opasnost po budžet i interese naroda", jer je važno da to građani znaju.

- U tome niko ne može da me spreči, pa ni Ðilas svojim tužbama - dodao je Vesić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
STANE

pre 4 godine

treba da stalno plaćaš ali iz svog džepa a ne iz kase grada pa se i dalje puvaj i lupetaj

branko1

pre 4 godine

Vesiću ja sam uz tebe ali ti ćeš izgubiti jer ovo nije država,ovo je sprdačina od države.Svi odgovaraju osim lopurdi,ološa I kriminalaca.Njih niko ne sme da pipne .Da sam u pravu pogledaj šta radi taj isti Đilas,šta Obradović,Jeremić,Bastać I ostali ološi .Možete samo da kukate I da ih ogovarate,a oni vam se smeju I ........Bolje da ne pišem gluposti.Počeću da verujem u ovu državu kad ovaj ološ završi tamo gde mu je mesto

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija