• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.06.2019

11:42

BIO JE JEDAN GENIJALAC U DS KOJI JE IZBACIVAO MINISTRE, A SLIČNO JE RADIO I HITLER! Kena oštro reagovao na disciplinsku prijavu Demokratske stranke!

Politika

BIO JE JEDAN GENIJALAC U DS KOJI JE IZBACIVAO MINISTRE, A SLIČNO JE RADIO I HITLER! Kena oštro reagovao na disciplinsku prijavu Demokratske stranke!

Podeli vest

Poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena, protiv koga je rukovodstvo stranke, prema pisanju medija, podnelo disciplinsku prijavu, kaže za Tanjug da ga niko o tome nije obavestio

 

- Prvi put čujem za to iz medija, stranka mene, a ni bilo koga drugog nije obavestila o tome, ali sam siguran da posle Hitlerove partije nijedna u Evropi neće pokretati nikakve postupke protiv verbalnog delikta, jer je danas 21. vek, slobodna zemlja i svako ima pravo da kaže šta hoće - rekao je Milojičić.

Mediji prenose da su u stranci potvrdili da su prijave podnete, a Milojičić na to odgovara da on nijednu odluku poslaničkog kluba DS nije prekršio, kao ni bilo koji član Statuta stranke, a sve ostalo, kaže, nije na njemu.

- Bio je jedan genijalac koji je izbacivao bivše ministre i poslanike iz stranke pa smo sa 22 odsto spali na šest odsto i siguran sam da toga više u DS neće biti, jer je DS prva koja zagovara slobodu mišljenja, slobodu govora, pravo na slobodno mišljenje - istakao je Milojičić.

Na pitanje kako će dalje postupati, Milojičić kaže da će to činiti u skladu sa odlukama organa stranke i Statutom DS koji je, kaže, jasan, nedvosmislen i na njegovoj strani.

Mediji pišu da su disciplinske prijave zbog kršenja stranačke discipline podnete protiv Milojičića i još nekoliko funkcionera DS, među njima i protiv visokog funkcionera DS iz Vojvodine.

Predsednik izvršnog odbora stranke Dušan Kostadinović rekao je za Danas da su protiv nekih članova zbog javnih istupa koji nisu u skladu sa politikom i odlukama stranke podnete disciplinske prijave koje mogu biti osnov za pokretanje disciplinskog postupka.

Samo pokretanje disciplinskog postupka je u nadležnosti predsednika stranke i etičkog odbora, rekao je Kostadinović koji nije precizirao protiv koga su podnete prijave.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sasa

pre 4 godine

o cemu prica taj...kena...90 god..gde je bio ...nisam ga nesto vidjao u OO SMED.PALANKA...A kada je dosao sa ovim njegovima i docepao se vlasti u palanci i u stranci...VECINU NAS STARIH CLANOVA JE ...TJ..ONI SU NAS GUMICOM IZBRISALI...Nismo imali pravo glasa...jer se nismo.slagali sa njihovim ...idejama i ostalim stvarima...I ON IMA MORALA DA PRICA

U sredini

pre 4 godine

"Slicno je radio Hitler" ?! A kako je to radio primjer Staljin?

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija