• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

08.06.2019

13:39

(VIDEO) DOBROMIROVIĆ NA PINKU: Sve smo uradili što se tiče Briselskog sporazuma, a Priština je imala samo jednu obavezu -  da formira ZSO i nije to ispunila!

Politika

(VIDEO) DOBROMIROVIĆ NA PINKU: Sve smo uradili što se tiče Briselskog sporazuma, a Priština je imala samo jednu obavezu - da formira ZSO i nije to ispunila!

Podeli vest

Milan Dobromirović, urednik političke rubrike Informera, gostujući na TV Pink komentarisao je učešće predsednika Srbije Aleksandra Vučića na panelima u okviru GLOBSEC 2019 Foruma u Bratislavi. Dobromirović je rekao da je lako učestvovati u raspravi kada je sve na vašoj strani, i da predsednik Vučić gotovo na sve te debate nosi kopiju sporazuma iz Brisela gde lepo piše šta je potpisano i dogovoreno u Briselu

 

- Kada Tači nešto kaže, na primer, kada spomene most u Mitrovici, Vučić izvadi sporazum i pita gde to piše. Istina je da smo mi ispunili sve u sporazumu, da smo mi ispunili sve obaveze. Priština je imala jednu obavezu, a to je ZSO i da to nije ispunila i da to neće da ispuni - podsetio je Dobromirović i dodao:

- Sam taj Tači koji je potpisao sporazum kaže da neće da formira ZSO, i svi ćute, nema ni Mogerini, Hana, Junkera i nekih američkih, francuskih političara... Šta to znači, da to što je potpisano u Briselu nema pravnu važnost ili da potpis Hašima Tačija ne važi? - zapitao se Dobromirović.

- Ako potpis Hašima Tačija ne važi, onda Brisel ne priznaje Kosovo kao državu - zaključio je Dobromirović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

Pa zasto dozvole da ih bas toliko vuku za nos.

Drperrycox

pre 4 godine

Jos jedna od genijalnosti nase diplomatije. Prosto da se covek okameni. Koliko su bezobrazni ti Siptari , pa to je neverovatno. Ej, damo im institucije na severu Kosmeta, izlazimo na njihove izbore, damo im telefonski broj, ne bunimo se oko njihovog ucesca u medjunarodnim institucijama, spremni smo cak i da ih priznamo (citaj:razgranicenje) a oni nama takse, oluju i slicno. A sve je to potvrdjeno u Briselu, jednim obecanjem. Ali, obecanje ludom radovanje, sto kaze nasa stara mudra poslovica. Cudo da je mucena Srbija samo ovolika pored ovakvih mudrih drzavnika sadasnjih i proslih. Da su ovi sada i oni pre njih vodili drzavu pre 200 godina jos bismo bili u turskom ropstvu bez ikakvih naznaka slobode. Ali, ko zna, mozda se i vratimo tamo kako smo nastavili...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija