• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

10.06.2019

10:47

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Narod ne podržava one kojima je ideologija lični džep! Zbog toga je Srbija uz predsednika Vučića!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Narod ne podržava one kojima je ideologija lični džep! Zbog toga je Srbija uz predsednika Vučića!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je jutros gostujući na TV Pink da je cilj opozicije da na vlast dođe jedino zbog ličnog interesa, a ne zbog dobrobiti naroda

 

Vučićević je rekao da proteste koji su se mesecima održavali u Beogradu, i još nekim gradovima u Srbiji, više ne podržavaju ni sami lideri opozcije koji se, prema njegovim rečima, više i ne pojavljuju vikendima na ulicama gradova kako bi iskazali nezadovoljstvo protiv aktuelne vlasti. 

Urednik Informera je takođe skrenuo pažnju na tvit Boška Obradovića koji je pomenuo SANU, naglašavajući da ovu instituciju treba rasformirati.

- Boško Obradović je napisao da će zatvoriti SANU, jer oni odbijaju da ih podrže tokom protesta. O protestima niko ne priča, ko ne veruje neka pogleda sliku sa poslednjih protesta i neka vide koliku podršku imaju. Najavljivali su neke jubilarne proteste za vikend, ali sakupila se šaka jada. U Beogradu malo, u unutrašnjosti u nekim gradovima bilo je oko deset ljudi. Oni više nisu ni vest. Na protestima se nije pojavio niko od lidera opozicije. Gde su oni? Narod ne ide za onima kojima je lična idelogoija lični džep – kazao je Vučićević.

Kako je obasnio, neki mediji već neko vreme pokušavaju da od protesta narave vest, jer kako kaže, njihov cilj je se o njima ponovo čuje.

- Oni su pričali da je naloženo da se napadne neki mladić na protestu u Novom Sadu, a zapravo žele da skrenu pažnju na sebe. Niko sa vlasti neće da gura u radikalizaciju i da se ponaša kao što se oni ponašaju. Krenuli su sa pričom „stop krvavim košuljama“, sve zbog Borka Stefanovića, a o tome se više ne govori, zaboravilo se. Oni ne odustaju od protesta, jer žele da pritskaju vlast i očekuju neke ustupke od predsednika Srbije! Oni ne shvataju da ih Srbija neće – naglasio je Vučićević.  

Kako je otkrio, predsednik Vučić će ispuniti sve njihove zahteve oko izbora i biračkih spiskova, ali prema njegovim rečima to im neće doneti pobedu na izborima.

- Pričaju da ne valjaju birački spiskovi, a oni su ih pravili. Izborni spisak je nikada ažurniji, nema laži i nema prevare. Kažu ne valja medijska scena, a onda vidim da neki kod Bećkovićke gostuju i svašta pričaju – rekao je Vučićević, naglašavajući ponovo da je cilj opozicije isključivo vlast.

- U modernoj politčkoj istoriji nije bilo predsednika sa legitimitetom kao što je predsednik Vučić. Tražili su izbore, nudio im je izbore, a onda oni ne izlaze jer ih gube. Čuo sam da će uskoro biti glavna sednica SNS, gde će se o tome pričati. Dva su termina za izbore, kraj marta ili početak aprila naredne godine. To su redovni parlamentarni izbori i naravno da teba da ih očekujemo – rekao je glavni urednik Informera, pitajući se hoće li i ovog puta opozicija da bojkotuje izbore.

- Kako sam ja čuo, izbori će biti ili 30. marta ili 6. aprila. Tada će da se vidi koga Srbija podržava – naglasio je on, dodajući da nivo stranih investicija u Srbiji nikada nije bio veći.

Kako je dodao, opozicija na sve načine pokušava da ospori činjenice koje su evidentne, a to, po oceni urednika Infomera, bolji život u Srbiji.   

Vučićević kaže da je cilj opozicije da u Srbiji izazovu makedonski scenario, ali prema njegovoj prognozi se to neće desiti.

- Siguran sam da će narod na izborima da podrži politku Aleksandra Vučića – naglasio je Vučićević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Vučićeviću,sinko,Ministarstvu zdravlja sam predao komplet dokumentaciju na ime doktora Lončara o malverzacijama koje se dešavaju u beogradskoj ulici Savska 23 što će reći Zdravstveni centar koji pregleda železničare.Tamo je direktor Vlado Batnožić o kome su novine loše pisale ,,kako zloupotrebljava članstvo SNS,,.Videvši koje muke tamo ima mladić a mašinovođa krenuo sam da ispitujem pošto odlično poznaje železničke zakone.Podnosio sam pismenu molbu da me pomenuta ustanova primi i bilo mi je dozvoljeno.A onda je usledila žalba lekara da njihova mišljenja stopiraju socijalne radnice?Lekar medicine rada na osnovu nekoliko pozitivnih mišljenja napiše DA JE SPOSOBAN ZA RAD NA LOKOMOTIVI a socijalna radnica telefonom pita polupismenog železničkog rukovodioca ŠTA DA RADI!? ... - Ne puštajte ga na lokomotivu jer nemam fizičkog radnika da sipa pesak u lokomotive! ... I danas taj momak fizikališe sa peskom umesto da je na lokomotivi VIDNO ŽELEZNICI NEDOSTAJU MAŠINOVOĐE? To sam dokumentovao Ministarstvu zdravlja odakle mi je neka žena ,,vršilac dužnosti,, odgovorila DA ONI SA TEM NEMAJU NIŠTA! TA ŽENA SA IMENOM I PREZIMENOM JE ,,PRESRETAČ,, KOJA NIJE OBAVESTILA MINISTRA DR LONČAREVIĆA?

bogdan

pre 4 godine

I opet će da glasa moj pokojni otac. Ko zna, možda ga ovaj put i sretnem..... a urednika ove novine, ili šta je već Informer molim da mi objasni koji to "BOLJI ŽIVOT". I za Boga miloga, objavite jednom komentar koji nije botovski.

Predragm

pre 4 godine

Kalo nema lazi i prevare. Sve te prekodrinske srbe koji imaju dvojno drzavljanstvo pa sede u Beogradu i glasaju u Bosni i ovde izbaciti iz Srpskih birackih spiskova. Cekam samo da se pripuca na Kosovu pa ce pobeci svi natrag u Bosnu.

Saradžogla

pre 4 godine

A sada jedan vic ... Kaže direktor jednom šefu : - Skloni usne sa moga dupeta? ...

Saradžogla

pre 4 godine

Drugi put ... Vic ... Direktor kaže šefu jednog odeljenja fabrike: - Da skloniš usne sa moga dupeta?

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija