• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.06.2019

23:24

GRASO: Kfor nema informacije o tome da Priština sprema nove akcije

Politika

GRASO: Kfor nema informacije o tome da Priština sprema nove akcije

Podeli vest

Portparol vojne misije na KiM Vinčenco Graso, povodom upozorenja šefa srpske diplomatije Ivice Dačića da Priština sprema nove jednostrane akcije na severu, kaže da Kfor nikada nije dobio takve informacije.

Mi ne komentarišemo spekulacije ili neosnovane informacije, kaže Graso za Politiku.

"Slažemo se sa delegatima u Savetu bezbednosti UN, koji su tokom poslednje sednice dosledno pozivali obe strane na uzdržanost od retorike, zapaljivih izjava i postupaka koji bi mogli da ugroze dijalog i pomirenje", kaže Graso. 
 

ŠIPTARI SPREMAJU BOMBAŠKE NAPADE NA SEVER KOSOVA! Šef diplomatije upozorio zapadne sile u Savetu bezbednosti UN




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 4 godine

KFOR je napravio užasan propust i dozvolio iživljavanje nad srpskim stanovništvom. To je nedopustivo. Vi ste plaćeni ne da dajete saopštenja za vesti, već da sprečite bilo kakve akcije koje remete bezbednost i mir. Ako za to niste voljni i sposobni, Srbija će vratiti svoje snage u srpske sredine sa svim zainteresovanim prijateljskim zemljama i partnerima. Ili zacementirajte bezbednost ili se gubite. Vremensku prognozu možemo i sami da pravimo.

AMatić

pre 4 godine

Kako Graso da ima informacije kad on izdaje šiptarima naređenja šta da urade.

miroljub

pre 4 godine

Neka se ne sekira , pročitače u novinama pa će saznati.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija