• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.06.2019

20:24

(FOTO) KRAH PROTESTA SAVEZA ZA PROMENE: U Novom sadu na "šetnji"  94 osobe!

Politika

(FOTO) KRAH PROTESTA SAVEZA ZA PROMENE: U Novom sadu na "šetnji" 94 osobe!

Podeli vest

Svakim danom sve je jasnije da su Đilas, Vuk i Boškić dosadili i Bogu i narodu, a još jedan dokaz tome je i današnji "protestni" skup u Novom Sadu

Iako gromoglasno najavljivan kao masovan skup opozicije, u realnosti je sve bilo poptpuno drugačije. Na poziv Đilasa Jeremića i Boška Obradovića odazvalo se samo 94 osobe. 

Da nije tužno bilo bi smešno, a smešno je zbog toga što se Đilas, Jeremić i Obradović busaju u prsa ističući kako imaju podrški naroda. Onda im se realnost vrati kao šamar...Koga još oni mogu da prevare ... pa ove 94 duše koje su im poverovale. 

Foto: informer.rs

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija