• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

15.06.2019

08:47

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Vučić u Zaječaru otkriva KOJA VELIKA FABRIKA DOLAZI U TIMOČKI REGION! Zaposliće više od 2.000 ljudi!

Politika

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Vučić u Zaječaru otkriva KOJA VELIKA FABRIKA DOLAZI U TIMOČKI REGION! Zaposliće više od 2.000 ljudi!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja danas kampanju "Budućnost Srbije" u okviru koje će obići Zaječarski okrug i, kako ekskluzivno saznajemo, najaviti dolazak najveće fabrike u Timočkom regionu!

 

Predsednik Vučić će tokom današnjeg boravka u zaječarskom okrugu objaviti vest da u Timočki region stiže fabrika koja će zaposliti više od 2.000 ljudi, različitih profila i struktura, od inženjera do običnih radnika!

Kako je predviđeno, Vučić će posetu ovom okrugu početi obilaskom fabrike FPM "Agromehanika" u Boljevcu, a zatim će na Rtnju obići novoizgrađeni hotel "Romonda". 

Potom će otići u Sokobanju gde će razgovarati sa građanima, a u Žučkovcu će razgovarati s lokalnim poljoprivrednicima i obići zasad jabuka "Tera optima". U popodnevnim satima će u Knjaževcu obići fabriku obuće "Falc East", a u mestu Potrkanje vinariju "Jović". 

U 17 sati Vučić će se, zajedno s premijerkom Anom Brnabić, obratiti građanima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vidimo se sutra u Zaječaru! #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jun 14, 2019 at 11:00am PDT

 

Kampanja "Budućnost Srbije" počela je 4. februara, a tada je Vučić rekao da mu je cilja da obiđe svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, kakvi su dalji planovi i da čuje njihove primedbe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 4 godine

Ovo je borba za Srbiju! Jaku Srbiju koja će moći da pomogne svim svojim građanima i svim Srbima u regionu, gde god da žive i ako su ugroženi, kao što trenutno jesu. Na jedan anticivilizacijski način. Na način koji je sraman i neprihvatljiv i međunarodnoj zajednici po svim konvencijama i poveljama. Srećno!

Motač kablova

pre 4 godine

Srbija je zbog napetosti na KiM izgubila najvrednije investicije u Regionu pa se fabrika za delove i motore velikih putničkih aviona gradi baš u Zagrebu a za helikoptere u Budimpešti pe neka vođa i dalje diže vojsku!

Poglavlje 23

pre 4 godine

Crna Gora je odmah isplatila odštetu za 220 hrvatskih logoraša po 10-15 000 E. a sada kažu da čak 30 000 hrvatskih logoraša i njihovih familija sprema tužbu za odštetu a nema zatvaranja poglavlja 23 dok se to pitanje ne reši... BIVŠI LOGORAŠI Tuže Srbiju i traže po 1000 kuna za svaki dan u logoru: 'Proživjeli smo pakao'

Hail

pre 4 godine

I koja je fabrika u pitanju ili sta nas slagali?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija