• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

15.06.2019

13:43

(VIDEO) BOŠKO SE OFIRAO: Kakvo crno Kosovo, imamo mi pametnijeg posla, HOĆEMO VLAST!

Politika

(VIDEO) BOŠKO SE OFIRAO: Kakvo crno Kosovo, imamo mi pametnijeg posla, HOĆEMO VLAST!

Podeli vest

Lider Dveri i jedan od čelnika SzS Boško Obradović jasno je i glasno priznao da ga Kosovo ne zanima i da ima pametnija posla, a to je da - po svaku cenu dođe na vlast!

Boško Obradović, koji je pre nekoliko dana pokušao da se tajno sastane sa američkim zvaničnicima Kajlom Skotom i Metjuom Palmerom, ali je brzo provaljen, pa je morao da prizna kako je išao da im ljubi skute, sada je otkrio i neke detalje tih razgovora, priznavši da ga ne zanimaju ni Srbija ni Kosovo, već samo to kako da dođe na vlast!

(FOTO) OVO JE DOKAZ DA JE OBRADOVIĆ NAJGORI LICEMER OD SVIH! Tražio da se američki ambasador protera, PA OTIŠAO DA MU LJUBI SKUTE!

Gostujući u emisiji "Dobar, loš zao" na TV Šabac on je priznao da lideri SzS idu na noge stranim doplomatama kako bi od njih dobilo pomoć da sruše Aleksandra Vučića i dođu na vlast.

Boško je, potom priznao da sebe doživljava kako bliskog saradnika Metjua Palmera, otkrio je njegove planove na "turneji po Balkanu", ali i potvrdio pisanje medija da njega situacija na Kosovu ni srpski narod koji tamo živi uopšte ne zanimaju.

OBRADOVIĆ ĆUTKE 'PRIZNAO' KOSOVO! Novi detalji sa tajnog ručka u rezidenciji ambasade SAD

Štaviše, rekao je da Kosovo na tim sastancima uopšte nisu ni pominjali!

Dakle, kakvo crno Kosovo, nas zanima samo vlast!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AMatić

pre 4 godine

Molim Vas objavite, Ako SNS i Vučić opet pobede a hoće, Bošku treba hitno viza za Ameriku.

Tanjazvezda

pre 4 godine

Ahahahhahahahahahha....da nije smeeno, plakali bi smo !?!?! E budale...

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija