• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.06.2019

19:47 >> 19:51

NEMAČKA SE TRESE! MILER: VRATIMO SE PRAVU, VRATIMO KIM POD REZOLUCIJU SB: Zatvorimo pakao, zavidim Srbiji jer nije američka kolonija već ponosna država!

Politika

NEMAČKA SE TRESE! MILER: VRATIMO SE PRAVU, VRATIMO KIM POD REZOLUCIJU SB: Zatvorimo pakao, zavidim Srbiji jer nije američka kolonija već ponosna država!

Podeli vest

Poslanik parlamentarne grupe AFD u Bundestagu Hansjorg Miler rekao je, u intervjuu za Novosti, da je priznanjem Kosova zanemareno međunarodno pravo, koje je otvorilo, kako kaže, vrata paklu

- Zatvorimo pakao i vratimo se pravu, vratimo Kosovo pod rezoluciju Saveta bezbednosti - rekao je Miler.

Iako je, kaže Miler, većina zemalja članica EU, među kojima je i Nemačka, priznala nezavisnost Kosova, ono je prema Rezoluciji 12 44, pokrajina sa značajnom autonomijom unutar Srbije.

Prema njegovim rečima, povratak pitanja KiM "pod kapu" svetske organizacije jedino je ispravno i pošteno rešenje i prema UN i prema Helsinškom dokumentu.

Poslanik opozicione desničarske stranke, Miler, osuđuje agresiju NATO na SRJ 1999. godine i ističe da bi pravo mesto Balkana u politici Berlina bilo "pošteno partnerstvo, sa šansom za razvoj balkanskih država".

Ali, kako Miler navodi, Brisel i Berlin slepo slede američku politiku, koja, dodaje on, ide za svojim interesima.

BIĆE I ANTISRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA U SRBIJI, KAKO JE KRENULO! Nije šala, ako se odreknemo KIM i ovaj nestvarni scenario mogao bi da postane realan!

Upitan kakvu poruku Berlin šalje kada Ramuša Haradinaja dočekuje uz najviše državne počasti, Miler kaže da Berlinu nedostaje potrebna kompetencija za slanje pravih signala.

Zbog ekonomskog razloga Miler kaže da nije za ulazak Srbije u EU, jer, kako smatra, svaka siromašnija zemlja želi da se priključi Uniji, sa perspektivom da iskoristi nemačka sredstva, a, ističe Miler, snaga nemačkog poreznika je "već iscrpljena".

PALMERU, KOSOVO I BOSNA IMAJU MNOGO VEZE, znaš ti to odlično, ali si dovoljno "KVARAN" PA TO KRIJEŠ I NAPADAŠ SRBE...

- Sa političke tačke gledišta, zavidim Srbiji jer nije američka kolonija već ponosna država - rekao je Miler za Novosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
TIŠINA

pre 4 godine

SAVJEST NA NAPLATI? NITKO NIJE OBJAVIO?! ZLOČINAC SE RAZNIO BOMBOM USRED VUKOVARA: Bio je odgovoran za rušenje katoličke crkve u Borovu ...Bujica je objavila ekskluzivnu vijest kojom potvrđuje da se u Vukovaru 17. svibnja (dakle, prije mjesec dana), bombom raznio Slobodan Pejčić, zločinac odgovoran za rušenje Crkve “Gospe Fatimske” u Borovu Naselju... ali nije ni prvi ni zadnji: ZA VRIJEME TRAJANJA SUĐENJA Ubio se srpski zapovjednik najvećeg pokolja Hrvata

Medi

pre 4 godine

Zagreb je dobio fabriku delova i motora za velike putničke avione Boinga i Airbasa koja se već gradi a eto sada će sa Patriom radit i remontni centar za borbene avione i helikoptere šta NATO podržava.... EKSKLUZIVNO: GIGANT OBRAMBENE INDUSTRIJE U VELIKOJ GORICI ŽELI CENTAR ZA HELIKOPTERE Finci su već posjetili posrnuli Zrakoplovno-tehnički centar Crna Gora je odmah isplatila odštetu za 220 hrvatskih logoraša po 10-15 000 E. a sada kažu da čak 30 000 hrvatskih logoraša i njihovih familija spremaju tužbu protiv Srbije za odštetu a znamo da nema zuatvaranja poglavlja 23 dok se to ne reši... BIVŠI LOGORAŠI Tuže Srbiju i traže po 1000 kuna za svaki dan u logoru: 'Proživjeli smo pakao'

Bane

pre 4 godine

Bravo Miler. Nisi frustrirana izlapela babetina. Smenjujte mekelovu ( malim slovima) i šaljite skota u ludnicu.

Zivko

pre 4 godine

Miler je upravu 100% sto je izneo o nezakonitoj I Genocidnoj agresiji NATO pakta nad srbima I Srbijom,i to treba sve vratiti u SB UN jer niko nasvetu nemoze da koristi silu zbog Rokijevih lazi I prevara radi pljacke I otimacine blaga na Kosovu od 400 milijardi dolara jer sam moje bivse ucenike 40 godine ucio o Ekonomiji SFRJ I ja sam jedini srbin koji je napisao George W.Bushu I Trampu da je NATO izvrsio Genocid nad srbima I Srbijom I kako je moguce da NATO moze da krsi Medjunarodno pravo radi pljackanja srpske imovine,a zna se da Kosovo I Albanija su Kolumbija br2,ave se radi o korupciji I finansiranja NATO,EU,Klintonovih I Obaminij Demokrata.Kosovo je srpska postojbina.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija