• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.06.2019

20:50

(VIDEO) VUČIĆ "RAZBIO" ĐILASOVCE U MAJURU! Lista SNS ubedljivo pobedila na izborima za Savet Mesnih zajednica!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ "RAZBIO" ĐILASOVCE U MAJURU! Lista SNS ubedljivo pobedila na izborima za Savet Mesnih zajednica!

Podeli vest

Lista SNS - Aleksandar Vučić ubedljivo je pobedila listu Grupa građana “Za Majur i narod “ na danas održanim izborima za Savet Mesnih zajednica u Majuru kod Šapca. Naprednjaci su osvojili svih 15 mesta u novom sazivu Saveta MZ Majur

Stranke iz Saveza za Srbiju i vladajuća koalicija iz Šapca na celu sa gradonačelnikom Nebojšom Zelenovićem nastupile su kao GG “Za Majur i narod “na čijem je čelu odbornik vladajuće koalicije iz Majura Dejan Jerinić.

Od 6.335 upisanih birača izašlo je 2.348 a broj vazećih listića je bio 2.122. Na sva četiri biračka mesta su ubedljivo pobedili kandidati koje je podržala SNS.

U prilog ubedljivoj pobedi ide i činjenica da je najbolje plasirani na listi kandidata koje je podržala SNS osvojio 1.787glasova, najlošiji 1.614, a najbolje plasirani iz SzS tek 298 glasova.

Ovo je dokaz kontinuirano dobrog rada u ovoj mesnoj zajednici u kojoj je SNS odneo pobedu i 2015godine.

ĐILASOVCI SIGURNI U POBEDU! Danas se održavaju izbori za Savet MZ u Majuru kod Šapca!

Majurci su u najvećoj mogućoj meri prepoznali i nagradili rad i politiku vlade republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića.

Iako su đilasovci predvođeni gradonačelnikom Šapca Nebojšom Zelenovićem najavljivali ubedljivu pobedu koja će značiti početak delegitimizacije aktuelne vlasti u Srbiji, lista GG “Za Majur i narod “ doživela je totalni debakl.

Izbori u Majuru protekli su bez incidenata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

Bravo za Majurce, bravo za moje Mačvane!

Skretnicar

pre 4 godine

A lepo su govorili da izbore treba bojkotovati !!!!!!!!

Saradžogla

pre 4 godine

Čitam ... NEZAVISNE DNEVNE NOVINE! ... Napišite ... VESIĆEVE NOVINE.Da poslušate starog Džoleta i da bude onako kako jesje!Toliko,ne bih vas više zezao.

igor

pre 4 godine

lista #1od5miliona nije nikakva lista nego NEVLADINA ORGANIZACIJA registrovana pod tim imenom sa sve ovom tarabom ispred u APR -U a registrvala je na svoje ime poznata SOROŠID AKTIVISTKINJA JELENA ANASONOBVIĆ. Pitam se kakve veze imaju kobajagi lideri tkz,opozicije sa SOROŠEM?? Bilo bi lepo da nam objasne ovi vezu jer JE SAMO SLEPCI NE VIDE !!

Crna ovca

pre 4 godine

Nisam znao da je Vučić bio kandidat? A pobeda je ubedljiva na osnovu izlaznosti od nepunih 30posto

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija