• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

17.06.2019

13:28

JEREMIĆEV PULEN NA KiM JE PEDOFIL I SILOVATELJ! Zajedno se bahatili u albanskoj kafani "Bujana" u Gnjilanu!

Politika

JEREMIĆEV PULEN NA KiM JE PEDOFIL I SILOVATELJ! Zajedno se bahatili u albanskoj kafani "Bujana" u Gnjilanu!

Podeli vest

Šefa Narodne stranke Vuka Jeremića na Kosovu i Metohiji dočekao je nasilnik Nenad Cvetković Čičko, cinkaroš ROSU zbog kog su hapšeni Srbi, čuven po stavu da živi u državi čiji je predsednik Hašim Tači


Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić boravi na Kosovu i Metohiji, gde ga je dočekao Nenad Cvetković Čičko, bivši gradonačelnik opštine Pasjane, koji je proveo tri godine u zatvoru zbog silovanja devojčica, a poznat je po tome što je cinkario Srbe albanskoj obaveštajnoj službi, koja je, zbog njegove prijave, 2012. lišila slobode pet srpskih policajaca, piše Kurir.

Kako se navodi, Cvetković je čuven i po stavu da živi u državi čiji je predsednik Hašim Tači.

Jeremića su domaćini potom srdačno ugostili u albanskom restoranu "Bujana" u Gnjilanu.

Bal vampira

Skandalozno je što Albanci Jeremiću prostiru crven tepih i goste ga u svojim restoranima dok srpskim zvaničnicima, čak i sportskim kolektivima, Priština zabranjuje ulazak na KiM, poručuju iz Srpske liste (SL) i ocenjuju da je bruka što je šefa NS i njegovu svitu dočekao Cvetković, inače omražen među kosovskim Srbima:

Ko je Vukov Pulen Nenad Cvetković Čičko


- prijavio pet radnika MUP Srbije, koje je ROSU tad pretukao i uhapsio. Priznao tad za Kurir da mu je zbog toga veoma drago i da ih je ocinkario

- izjavio da srpski policajci i zvaničnici nemaju šta da traže na KiM, jer je to druga država, a predsednik je Tači

- protiv njega je 15. septembra 1996. podneta krivična prijava zbog silovanja dve devojčice srpske nacionalnosti u Gračanici. Osuđen na šest godina zatvora, odležao tri

- podnete 2011. dve krivične prijave za seksualno uznemiravanje

- optužen za više nasilničkih napada - prebio aktivistu NVO u kancelariji 2012, pretukao poljoprivrednika u centru sela Pasjane 2016, kao i dvoje ljudi ispred kafića u tom mestu

"Nakon nedavnog "bala vampira", kada su u Prištini gostili Bila Klintona i Medlin Olbrajt, Albanci su u subotu srdačno dočekali najdražeg gosta - Jeremića, u znak zahvalnosti za legalizaciju nezavisnosti Kosova. Očigledno je na KiM našao sebi pravog predstavnika "saveza za silovanje i vešanje", kao što je jasno pokazao ko je zasedavši sa saborcima u albanskom restoranu. Svakom čestitom Srbinu na KiM jasno je za čije interese radi".

Sličan se sličnom raduje

Indikativno je i to što, kako ističu, albanski mediji Jeremića hvale, a najgore vređaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da je sasvim logično da za Jeremića ima mesta u šiptarskim kafanama i politici jer, uz Klintona, ima najveće zasluge za promovisanje tzv. nezavisnosti Kosova.

- Sličan se sličnom raduje. Meni Šiptari zabranjuju da dođem na KiM i radim sa Srbima, Jeremiću nikakvu zabranu neće izdati. Njemu se raduju jer znaju da će sakupiti i organizovati njihove Srbe, a znaju i da će pokušati da Srbe razjedini, posvađa i tako oslabi - tvrdi Vulin za Kurir i objašnjava da je zadatak SL bio da na izborima pobede Cvetkovića, silovatelja i poslušnika Šiptara:

- Od njegovog poraza Šiptari pokušavaju da ga vrate u politički život. Dosad nisu imali uspeha, ali pojavom Jeremića, probuđena je šiptarska nada da će Čičko i njemu slični opet vladati za njihov račun.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 4 godine

Svi vide istu situaciju na Kosovu samo ju Jeremić otvoreno izgovara. Srbin Cvetković je odan svojo državi R. Kosovo - kojoj drugoj?, odan je onoj kojoj pripada. Svi srbi na Kosovu trebaju biti odani svojem Kosovu a ne Srbiji koja će ih izdati i napustiti prvom prilikom, manipulira sa njima-isto kao što je radila u Hr, BiH, pokušava u CG, ali Milo se neda. Srbija će izdati srbe na Kosovu, sutra kada je prizna i zatvore se granice, naj...li su, viditi ćete. Srbi na Kosovu bi sve napravili za Srbiju ali Srbija će ih izdati prvom prilikom, neka bude bez brige.

kiza

pre 4 godine

Vuk dlaku menja ali ćud nikada. Kako su one frajle pevale, marke, dolari, volim samo pare. Jadna tzv. osoba a o čoveku i da ne govorim.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija