• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

17.06.2019

22:42

(VIDEO) SLEDI ODMAZDA?! DONJECK OBJAVIO IMENA ORGANIZATORA ATENTATA NA ZAHARČENKA! Ovo otkriće moglo bi da pokrene novi rat!

Politika

(VIDEO) SLEDI ODMAZDA?! DONJECK OBJAVIO IMENA ORGANIZATORA ATENTATA NA ZAHARČENKA! Ovo otkriće moglo bi da pokrene novi rat!

Podeli vest

Specijalne službe Donjecke Republike otkrile su koje sve učestvovao u atentatu na bivšeg predsednika DNR Aleksandra Zaharčenka

U Donjecku je objavljeno je da je u važnu ulogu u pripremi atentata igrao Sergej Motorin, pomoćnik načelnika pete kontraobaveštajne uprave Službe bezbednosti Ukrajine.

Operativni deo priprema predvodio je agent te uprave Andrej Bajdala.

Za njega se tvrdi i da je pripremao likvidaciju šefa operativne grupe državne bezbednosti DNR koja je radila na otkrivanju Zaharčenkovih ubica.

Zaharčenka je 31. avgusta prošle godine ubila bomba podmetnuta  u kafiću "Separ" u centru Donjecka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
perica

pre 4 godine

zamislite da nasa tajna sluzba digne u vazduh haradinaja ... zapad naravno cuti i odobrava to sto se desava... jedino mi ovaj putin nije jasan... ti sto se oslanjaju na rusiju, bolje da kleknu i traze oprostaj od amerike, posto od rusije nema leba....

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija