• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.06.2019

07:09

HUŠKAČKI I SRAMNO! ŠTA BI BILO DA JE NEKI SRPSKI DIPLOMATA REKAO DA HOĆE DA SPALI CRNOGORCE? Dačić oštro o izjavi  Mirne Nikčević, Milove glasnogovornice!

Politika

HUŠKAČKI I SRAMNO! ŠTA BI BILO DA JE NEKI SRPSKI DIPLOMATA REKAO DA HOĆE DA SPALI CRNOGORCE? Dačić oštro o izjavi Mirne Nikčević, Milove glasnogovornice!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je huškačkom i sramnom izjavu diplomatske predstavnice Crne Gore u Ambasadi u Turskoj, Mirne Nikčević, da bi zapalila Hram Hristovog vaskrsenja u Podgorici i "sva goveda tamo"

 

Dačić smatra da Nikčević treba da bude sankcionisana.

- Ova izjava je huškačka, neprimerena i onaj ko je sposoban da ovako nešto kaže javno u 21. veku treba da dobije adekvatnu kaznu. Da je neki diplomata iz Srbije rekao da bi spalio Crnogorce ili bilo koga drugog, odmah bi skočile razne organizacije i osudile to - rekao je Dačić za Kurir.

KRVOLOČNA MILOGORKA! Savetnica crnogorskog ambasadora bi da SPALJUJE SRPSKE CRKVE I SVEŠTENIKE!

Prema njegovim rečima, srpske diplomate to nikada ne bi izgovorile ili u suprotnom ne bi nastavile karijeru u diplomatiji.

- Srbija je slobodna zemlja u kojoj postoji sloboda okupljanja i ovakve pretnje mnogo govore i o zemlji odakle je diplomata - zaključio je Dačić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
gagi

pre 4 godine

satanisti ne podnose veru ali to je njihov problem gde su zagazili

dolic

pre 4 godine

TO OD JEDNE KOBILCINE SMO MOGLI MI SRBI I OCEKIVAI

rale

pre 4 godine

ovakve stvari su nedopustive.ovo su teske reci ove saradnice crnogorske ambasade u turskoj.dali ona zna koliko crnogoraca zive u srbiji,vise nego u crnoj gori,siptara ima samo u beogradu preko 200,000.o drugim narodima i nacijama suvisno je nabrojati,svi ali bukvalno svi imaju ista prava,neki cak i veca prava od samih srba.odgovorno tvrdim da je SRBIJA MAJKA SVIH NARODA I NARODNOSTI.ja sam nacionalna manjina u srbiji imam 62.godine.nikada ali nikada ,bilo koja vlast da vodi zemlju nisam bio ugrozen,ni ja ni moja prava.

englezii

pre 4 godine

Mi Srbi nismo i necemo biti takvi ali da teba da uvedemo reda ! Dosta vis montenegrina na vaznim polozajima ! Treba li da nam se desi nesto takvo u zivotu da shvatimo ko nam je ptijatelj !

Dokurov

pre 4 godine

I sta time dokazujes Dacicu?!Dokazujes da smo nemocni!!Svaki dan neka prica,,Sta mislite da Srbi kazu da ce se spojiti sa R.Srpskom,,?!,,Sta mislite ovo,sta mislite ono...,,Pa kazite i vi nesto covece,sta cutite?!Samo kuknjava neka!!Sta nas briga sta ce posle ko reci?!

Stojan

pre 4 godine

Dobro kako to sad, Seselj je otisao u zatvor u Hag i tamo su ga drzali vise od decenije i pokusavali da fabrikuju govor mrznja a ovi otvoreno govore mrznju i ubistva Srba, neki cak da sve Srbe treba skratiti za glavu itd. Kako to da ih Hag ne trazi, kako to da oni ne odgovaraju za govore mrznju?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija