• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.06.2019

09:00

MIŠKOVIĆ: Nisam opozicioni kandidat za premijera!

Politika

MIŠKOVIĆ: Nisam opozicioni kandidat za premijera!

Podeli vest

Vlasnik "Delte" Miroslav Mišković reagovao na tekst objavljen na portalu Informer.rs pod naslovom "TAJKUN U KAMPANJI - DRŽI TRIBINE STUDENTIMA! Đilas, Jeremić i Boško dogovorili: MIŠKOVIĆ KANDIDAT ZA PREMIJERA?! Njegov odgovor objavljujemo u celosti:


"Najoštrije demantujemo vaše tvrdnje da je predsednik Delte Miroslav Mišković opozicioni kandidat ua premijera Srbije i da u tom smislu vodi predizbornu kampanju.

G. Miškovića ne zanima nikakvo političko angažovanje, pa ni lično učešće u izborima. Ne vodi nikakvu političku kampanju, niti drži tribine. Cilj razgovora koje je predsednik najuspešnije domaće kompanije imao sa studentima Beogradskog univerziteta bio je da im prenese svoje ogromno iskustvo u biznisu, što je, po našem uverenju, najvažnije za Srbiju, a nema nikakve veze sa političkim angažovanjem.

Miroslav Mišković, takođe, ne finansira nijednu političku stranku.

Ovo nije prvi put da vaš list objavljuje dezinformacije o navodnom političkom angažovanju Miroslava Miškovića. Svaki put su te neistine demantovane, dobro znate da ste morali da ih dokazujete na sudu, po pravilu neuspešno. To što ih ponavljate po ko zna koji put ne možemo shvatiti drugačije nego kao zlonamernu i sračunatu kampanju protiv ugleda i interesa vodećeg srpskog privrednika".
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 4 godine

Ko je I na koji fakultet pozvao ovu lopurdu da govori studentima.Pa nisu fakulteti private prčije gde svako može da drži private tribune.Nemojmo dozvoliti da ,u ime neke lažne demokratije,zavlada totalna anarhija u društvu,a pogotovu na univerzitetu.Valjda postoje pravila ko može a ko ne, da gostuje na fakultetima I ko može da daje odobrenje za to

Klimt Bec

pre 4 godine

U zatvoru njega i sina, oduzeti im apsolutno svu imovinu a kljuc od celije baciti u bunar!!!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija