• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.06.2019

14:10

HARADINAJ OPET PRETI: Ako Beograd ne prizna Kosovo, TAKSE OSTAJU ZAUVEK!

Politika

HARADINAJ OPET PRETI: Ako Beograd ne prizna Kosovo, TAKSE OSTAJU ZAUVEK!

Podeli vest

Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj zapretio je danas da bi takse na srpsku robu mogle doveka da ostanu na snazi, ukoliko Beograd ne prizna kosovsku nezavisnost


- Kad god je Srbija spremna, i mi smo - poručio je Haradinaj u Lipljanu, govoreći o taksama od 100 odsto na srpsku robu, prenosi RTK. 

Haradinaj je ocenio da je Priština sama prihvatila u pregovorima poziciju "koja je manje od nezavisne države" i učinila nemogućim da bude priznata kao nezavisna država.

On je naveo da je Priština ta koja je sela za sto kao slaba i neravnopravna strana. 


- Otežali smo međunarodnim faktorima da nas brane  naveo je Haradina, dodajući da dijalog ima ime - "uzajamno priznanje u okviru postojećih granica". 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Pajzi sad .... Brojne države nećem da priznaju državu albanskih okupacionih snaga na teritoriji Srbije a Haradinaj bi da to učini Srbija?Ja sam jedina osoba koja javno piše ... Šta ako se šiptari koji su roda srpskog popišmane i po naređenju albanskih okupacionih snaga zatraže povratak Srbiji?TREĆINA POSLANIKA U SKUPŠTINI SRBIJE BI BILI ALBANCI A NE ŠIPTARI! Naši bi to pristali i onda ode Srbije u p ... Dobro,da se ne izražavam.

srbo

pre 4 godine

Kako stvari stoje za kratko vreme tražiće shiptari da se vrate u Srbiju,ovakva budala dosadiće i svabama i amerima,a shiptari koji ne diluju i žive na Kosovu ostaće beda.Za doček Klintona i Olbrajtove skupili su jedva 1500 shiptara,to sve govori o popularnosti ove budale i njegovoj snazi i o podrsci mentorima. Pukli su i trebalo bi ih sve pohapsiti za jedno popodne,verovatno bi se i narod obradovao.

miroslav

pre 4 godine

nista nije zauvek tako i Vasa tkz nezavisnost

Bane

pre 4 godine

Ćuti, budalo šiptarska, ne glupiraj se. Ko sme da prizna banditsku državu bez teških posledica?

Zika

pre 4 godine

Jel ima ovom debilu da zvanicno i konacno kaze da Srbija nikad nece da prizna kosovo da ce on i cela ekipa kad tad da odgovaraju za zlocine a on moze da digne takse i na hiljadu posto bas nas briga..

Sumadinac

pre 4 godine

Imas ti srece sto je Vucic ovakav da stiti svoj narod inace bi ti bio vec iza resrtaka odavno.

Ivan

pre 4 godine

Ma zabranite ulaz u srbiju sa kosova svakome ko nema srpske papire nek idu preko makedonije i bugarske.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija