• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

25.06.2019

11:25

(VIDEO) MINISTAR PROLUPAO! Ovaj je ili za Nobela, ILI ZA DOKTORA!

Politika

(VIDEO) MINISTAR PROLUPAO! Ovaj je ili za Nobela, ILI ZA DOKTORA!

Podeli vest

Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan predložio je u emisiji na O2 televiziji da Srbija treba da počne da pravi gas od uglja!

Trivan je "eksluzivno predstavio" tehnologiju koja još nije zaživela ni u Kini, gde je u istraživanje te mogućnosti uloženo više od 15 milijardi dolara, bez nekih velikih uspeha.

Ministar bi sad da takav projekat radi u Srbiji! Ili je debelo proluupao, ili zna nešto što ne znaju ni najbolji naučnici na svetu, pa je zaslužio Novelovu nagradu! 

POGLEDAJTE:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
janaravno

pre 4 godine

Od uglja, kao uostalom i od bilo koje druge gorive materije, kao produkt raspadanja pod naročitim uslovima npr.zagrevanjem visokom temperaturom, nastaje - gas, koji se zapravo pali i stvara plamen... Ovu tehnologiju nisu otkrili kinezi, vec prvi ljudi koji su ovladali vatrom. Ne znam samo kako im je bese bilo ime i gde su doktorirali u to vreme...jer je usled protoka vremena dokumentacija o tom naučnom dostignuću netragom nestal, zagubila se. Tako da, eto, ima ljudi, pa i ministara koji se, iz neznanja božemeprosti, trude da otkriju toplu vodu.

SS

pre 4 godine

U današnje vreme,a pogotovo u SNS,svako može da bude ministar,pa i da menja ministarske fotelje verujući da vrede i da znaju nešto.Žalosno.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija