• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.06.2019

18:04

(FOTO) N1 NA FEJSBUKU SPONZORIŠE LAŽI JEREMIĆEVOG I ĐILASOVOG POTRČKA! Vesić: I posle kažu da nisu pristrasni i da ne vode kampanju protiv Vučića i mene!

Politika

(FOTO) N1 NA FEJSBUKU SPONZORIŠE LAŽI JEREMIĆEVOG I ĐILASOVOG POTRČKA! Vesić: I posle kažu da nisu pristrasni i da ne vode kampanju protiv Vučića i mene!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić oglasio se na društvenim mrežama gde je raskrinkao televiziju N1 koja sebe voli da naziva "nezavisnim servisom vesti"

Vesić je objavio link sa društvene mreže Fejsbuk gde se jasno vidi da su sponzorisali objavu Jeremićevog i Đilasovog potrčka Nikole Jovanovića koji je bio gost u jednoj emisiji na ovoj televiziji.

- Pogledajte kako “nezavisni servis vesti” N1, kako sebe vole da nazivaju, SPONZORIŠE na Fejsbuku laži Jeremićevog i Đilasovog potrčka, izgoverene na njihovom programu. I posle kažu da nisu pristrasni, ostrašćeni i da ne vode kampanju protiv Vučića i mene.

Da li možete da zamislite bilo koju medijsku kuću u svetu da ima plaćen oglas kojim podržava jednog političara koji iznosi laži protiv drugog? Pa u pravu je bio Džejms Harding kada je njihov rad ocenio kao neprofesionalan kao i Brent Sadler kada ih je napustio. Eto kako Dragan Šolak i Dragan Đilas troše svoje pare preko televizije N1 napadajući političke protivnike. Кako bivša Šolakova sekretarica, a sada direktorka Junajted grupe, Aleksandra Subotić preko Jugoslava Ćosića novinarima N1 šalje uputstva kako da diskredituju političke protivnike i kreiraju lažne afere, već sam pokazao.

Кako kažu u onom crtanom filmu “svega ovog ne bi bilo da je Šolak platio ono što njegove kompanije duguju Gradu Beogradu”. Ne bi sve nas doveo u ovu situaciju - ni svoje novinare, ni mene - napisao je Vesić na svom profilu na Fejsbuku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Čitam ... NEZAVISNE DNEVNE NOVINE ... A treba ... VESIĆEVE DNEVNE NOVINE! ... Od deset reči koje Vesić progovori OSAM su Đilas,Đilas,Đilas pa Đilas! ... ĐILASOMAN!ĐILATITIS A LEKA MU NEMA! ... A sada PRESKOČI,PRESKOČI,POTVRDI ... palma,semafor,auto,autobus,most,brdo,hidrant,pešački prelaz,biciklovi ... Toliko!Ne bih vas više zezao.Ima još nešto ...Komentara 0,komentara 0,komentara 0 ...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija