• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

26.06.2019

18:59

(FOTO) ŠABAČKI SNS ZELENOVIĆU: Izađite pred svoje sugrađane!

Politika

(FOTO) ŠABAČKI SNS ZELENOVIĆU: Izađite pred svoje sugrađane!

Podeli vest

Gradski odbor SNS Šapca oštro je kritikvao navode iz pisma gradonačelnika Nebojše Zelenovića upućenom predsedniku Srbije Aeksandru Vučiću, u kojem, između ostalog, navodi da je Beograd usled nedavnih kiša potopljen zbog loše vlasti, a da je Šabac "bezbedan evropski grad"

U saopštenju dostavljenom medijima, iz šabačkog SNS poručuju da to može da napiše samo neko ko ne sme da izađe pred svoje sugrađane i ko se danima krije na tavanu Međuopštinskog istorijskog arhiva.

- Nebojša Zelenović, sa tavana na koji se sklonio jer nema obraza niti časti da se pojavi pred svojim sugrađanima, piše pismo predsedniku države u kojem mu se hvali da je očistio 100 kilometara kanala, uključujući i naselja koja nemaju kanalizaciju. Veli još i da je grad Šabac u čišćenje kanala drugog reda uložio milion evra. Zamera predsedniku Aleksandru Vučiću da kuće Beograđana plivaju u fekalnim izlivima, dok u ''slobodarskom'' Šapcu fekalija nema - stoji u sapštenju.

Iz SNS Šapca poručuju da im je sada jasno zašto Zelenović ne sme da izađe pred svoje sugrađane iz ulica Milorada Panića Surepa, Dunavska, Leonarda da Vinčija, Ćirila i Metodija, Kralja Milutina i još mnogih drugih koje, kako kažu, redovno tokom kiše ne samo da su poplavljene, "već voda pomešana sa fekalijama" Šapčanima ulazi i u kuće.

Foto: Printscreen Facebook/Šabačke vesti

I dok se to dešava, kažu iz šabačkog SNS, gradonačelnik Zelenović i njegovi saradnici "četuju" na Internetu.

- Tačno je da Gradska uprava u Šapcu ne gleda u nebo i ne krivi klimatske uslove i građane. Zašto bi to i radili, kada za 20 godina koliko su na vlasti, 42 šabačka sela nemaju kanalizaciju i vodu. Kanalizacije i odvoda za atmosferske vode nema ni u mnogim delovima samog grada Šapca. Zato i nema potrebe da se aktuelna šabačka vlast sekira za svoje sugrađane. U svakom slučaju biće poplavljeni, jer im je takva sudbina sa ostacima ''dosmanlija'' koji su se zapatili u Šapcu - navodi se u saopštenju.

Foto: Printscreen Facebook/Šabačke vesti

Šabački SNS pita, između ostalog, Zelenovića da li sme da izađe pred poljoprivrednike i kaže im da je njihovo zemljište zaštićeno kada pada kiša, zatim da li sme da im objasni zašto milijardu i po evra ulaže u centar grada dok oni nemaju ni pijaću vodu, kao i da li sme da pogleda sebi u oči i pronađete odgovor na pitanje zašto je rezultatom 15:0 izgubio izbore u Majuru, mesnoj zajednici koju, uprkos činjenici da tu živi blizu 10.000 ljudi, nazivate marginalnom.

Foto: Printscreen Facebook/Šabačke vesti

- Gradonačelniče Zelenoviću, da li zaista mislite da ste vi gradonačelnik Šapca ili je to možda vaš mentor i cimer sa tavana Dušan Petrović?

A o tome ko će na narednim lokalnim izborima u Šapcu biti na vlasti, dovoljno govore rezultati, ne samo izbora u Majuru koji su održani pre nepune dve nedelje, već i rezultati u ostalim gradskim i seoskim mesnim zajednicama gde vas je SNS ubedljivo počistio", poručli iz šabačkog SNS Zelenoviću.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 4 godine

Значи да у оном писму које је Зеленовић упутио председнику Вучићу лаже да је у Шапцу толико урађено!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija