• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

27.06.2019

11:49

DRAŠKOVIĆ UOČI VIDOVDANA: Prijateljstvo sa albanskim narodom!

Politika

DRAŠKOVIĆ UOČI VIDOVDANA: Prijateljstvo sa albanskim narodom!

Podeli vest

Predsednik Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković poručio je uoči Vidovdana - 28. juna, da je srpskom narodu neophodno sporazumevanje i prijateljstvo sa većinskim albanskom narodom na Kosovu i Metohiji

- Na Kosovu nam je istorijsko pamćenje, po Metohiji su nam crkve i manastiri. Obavezni smo da se izborimo za ostanak i snaženje srpskog naroda na toj zemlji. To možemo i moramo samo u sporazumevanju i prijateljstvu sa većinskim albanskim narodom - istakao je Drašković u "vidovdanskoj poruci", saopštio je SPO.

Drašković je svim građanima Srbije čestitao Vidovdan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 4 godine

Vuce, Vuce, izdajice srpstva. Pa sto tako ne rece siptarima, kada su oni bili u SRBIJI manjina? Pa da se siptari sporazumevaju sa vecinskim srpskim narodom. Jednom izdajnik, uvek izdajnik.

Dragan

pre 4 godine

Govedo bradato sto to nisi pre trideset godina zagovarao no si bunio ljude na rat a sada hoces ti da budes prijatelj sa siptarima govedo jedno.

DEDA RAKA

pre 4 godine

Vučko - može samo saradnja, posle svih svežih dogadjaja nema prijateljstva. Prijatelju se veruje a sa saranikom se rešavaju "goruća" pitanja !

branko1

pre 4 godine

Praznoglavće ,da li se sećaš "..............Albanska zastava u u nečijim rukama ,nema ni zastave ni ruke".Ali kad nema Danice u blizini ,ti uobičajeno lupetaš

Miljan

pre 4 godine

Jedina steta je sto ovom “ covjeku“ nije uho na sredini čela, Boze postedi nas ovakvih! Zar nismo dovoljno propatili.

Djoka Brica

pre 4 godine

Kad cete strpati vec jednom ovog cupavog ludog kvazi umetnika u zatvor? Takodje i onu njegovu ludacu.

deFonseca

pre 4 godine

I ja bih oleo ovako nešto pozitivno da kažem, al svi znamo da je to samo iluzija bez imalo osnova u svakom od aspekata međunacionalnih odnosa Srba i Šiptara. Posebno s toga jer je većina Šiptara koja je bila za suživot pobijena, a ostatak smrtno ućutkan. Sa ovima koji sada vode "Kosova", nažalost i nas i Evrope i celog sveta samo rat je solucija. Granice su se još od najdubljig dubina istirije , na žalost, crtale krvlju i to onda kad oružje jedne strane utihne.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija