• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.06.2019

12:45

VUČIĆ: Srbija i Crna Gora da prevaziđu trenutne tenzije

Politika

VUČIĆ: Srbija i Crna Gora da prevaziđu trenutne tenzije

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Crne Gore Branislava Mićunovića i tom prilikom rekao da ostaje posvećen daljem razvoju dobrosusedskih odnosa sa Crnom Gorom i da očekuje da dve zemlje prevaziđu trenutne tenzije

 

On je najavio da će sutra, na sastanku sa predstavnicima Srba iz regiona, razgovarati i sa predstavnicima srpskog naroda iz Crne Gore, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Zahvaljujući ambasadoru na predanom radu tokom diplomatskog mandata u Beogradu, Vučić je naglasio da će nastaviti da promoviše stabilnost u regionu, vodeći politiku mira i saradnje na Zapadnom Balkanu.

Predsednik Vučić i ambasador Mićunović su se saglasili da bi dve zemlje trebalo da nastave sa međusobnom podrškom u procesu evrointegracija, kao i da prioritet daju infrastrukturnom povezivanju i ekonomskoj saradnji.

Vučić je ambasadoru Mićunoviću, na oproštaju, poželeo dobro zdravlje i ličnu sreću, kao i mnogo uspeha u profesionalnom radu.

Ambasador Mićunović je zahvalio na podršci, koju je, tokom boravka u Beogradu, imao od predsednika Vučića i srpskih vlasti, navodi se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tanjazvezda

pre 4 godine

Vala bas....samo nam jos sa njima treba zezancija !!!

mihajlo

pre 4 godine

Jedan narod jedna crkva gde je problem ili ga treba stvoriti.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija