• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.06.2019

15:26 >> 15:42

OBEĆANO-ISPUNJENO! Vučić pre samo tri dana najavio izgradnju kanalizacije u Borči, Ovči, Kotežu i Krnjači - DOGOVOR SA EIB POSTIGNUT DANAS!

Politika

OBEĆANO-ISPUNJENO! Vučić pre samo tri dana najavio izgradnju kanalizacije u Borči, Ovči, Kotežu i Krnjači - DOGOVOR SA EIB POSTIGNUT DANAS!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić već je ispunio obećanje koje je pre samo tri dana dao građanima Borče, Ovče, Koteža i Krnjače koji su pretrpeli najveću štetu od nevremena koje je pogodilo Beograd, kada im je najavio izgradnju kanalizacione mreže, saznaje Informer


Kako saznajemo, već danas je postignut dogovor sa Evropskom investicionom bankom za izradu projekta izgradnje kanalizacione mreže u ovim naseljima, a ugovor sa EIB biće potpisan 4. jula.

Na osnovu tog ugovora, prema našim saznajima, Evropska unija će uložiti 1,1 milon evra za izradu projektne dokumentacije, a radovi na izgradnji kanalizacione mreže počeće najkasnije na proleće sledeće godine.

Foto: Tanjug

Podsetimo, Vučić je prilikom posete građanima Borče, Ovče, Koteža i Krnjaće naglasio da će ova vlast uraditi nešto što nije nijedna prethodna u proteklih 70 godina.

- Potrebno je 10 milijardi dinara, odnosno, 80 miliona evra. Uspeli smo da pronađemo izvor finansiranja, investicioni projekat obuhvatiće Borču, Ovču, Kotež i Krnjaču, počinjemo da radimo krajem februara, početkom marta - istakao je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Čuvaj nas Bože od Senjske ruke

pre 4 godine

The Age of Uskoks, Doba Uskoka, Official Trailer HD

PLATA

pre 4 godine

Prosečna plata u Srbiji je 490E. u Hrvatskoj 910E. u Sloveniji 1.250E... Najbolje je to šta RH ima ZAKON po kojem se u državi ne sme isplatiti manja plata od 405E.a 2023g uzimaju EVRO pa će im plate morati biti preko 1000E... Pa eto na kraju posle rata ispada da žrtva ima skoro DUPLO veću platu od svog agresora koji joj nije uzeo ni kap mora i ništa od ovih 12milijarde od turizma koje turisti donesu pa eto i agresorovi koji im još i služe... Šta da sada na to kažemo nego fala ti Bože pravde!

Oce to

pre 4 godine

Matlo sutra bi ti bilo samo zbog tih naselja, nego se planira veliki IT kompleks na toj strani, ali, daj sta das, a ovako lepse zvuci.

Logor

pre 4 godine

Napokon se digao Izrael protiv tišine i negiranja zločina u srpskim logorima! Novost.rs "NOVOSTI" SAZNAJU ZAKON O MEMORIJALNOM CENTRU: Zurof stiže zbog Sajmišta.... Nego šta sada Zurof kaže gde su bili četnici dok se ubijalo u tom logoru da li su pomagali ili su ko pravi srpski antifašisti samo gledali ili punili vozove sa nacistima pune jevereja i roma pa ih slali za Jasenovac i zato je Beograd bio prvi čisti od jevreja i pre Jasenovca i ko je bio Četnički vikar SPC u to vreme i koliko je on ljudi spasio iz tog i drugih logora i u tom Memorijalnom centru obavezno mora biti i ovaj naslov.... Direktno.hr SUOČAVANJE S ISTINOM Srbija je prva država koja je proglašena 'Judenfrei' i koja je imala 'kombi' plinsku komoru

304 Alka i 24 Oluja

pre 4 godine

Novo HRT-ovo remek delo i svetska senzacija posle Hrvatskih kraljeva(serija o najstarijim kraljevima u ovom delu Evrope) i Republika(film o istoriji Dubrovnika) i U potrazi za Markom Polom(film o životu i putovanjima Marka Pola) i Alka(film o istoriji Sinjske Alke) i Godina Oluje(serija o akciji Oluja 95g) i General(film o Anti Gotovini) evo sada i serije Doba Uskoka( film o hrvatskim ratnicima zbogm kojih su Osmanlije vikale čuvaj nas Bože od Senjke ruke) a u najavi je i serija Predsednik(film o Franji Tuđmanu)... The Age of Uskoks, Doba Uskoka, Official Trailer HD-Youtube

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija