• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.07.2019

23:59

TODOSIJEVIĆ: Izmišljene optužnice na KiM vrsta pritiska I ZASTRAŠIVANJA SRPSKOG NARODA

Politika

TODOSIJEVIĆ: Izmišljene optužnice na KiM vrsta pritiska I ZASTRAŠIVANJA SRPSKOG NARODA

Podeli vest

Orkestriranim napadima i izmišljenim optužnicama, ali i drugim vrstama pritiska, Priština poslednjih meseci želi da zastraši srpski narod na Kosmetu, da ga primora da se pokori ili iseli. Zato ova optužnica ne predstavlja direktan napad na mene, već na čitav srpski narod, pre svega na severu Kosmeta

Tim rečima za Novosti, član predsedništva Srpske liste Ivan Todosijević, komentariše optužnicu koju su prištinske vlasti podnela protiv njega zbog izjave da u Račku nije bilo masakra.

Todosijević kaže da ta izjava nije bitna i da albanske vlasti mogu da pronađu bilo koji razlog za podizanje optužnice.

Mnogi Srbi su uhapšeni na osnovu lažnih optužnica i lažnih svedoka. Cilj je da se uguši istina i sloboda govora, a Srbima se ne dozvoljava ni fer suđenje, naveo je on.

Prema njegovim rečima, jasno je da kosovsko pravosuđe nije odvojeno od politike i da radi po instrukcijama političara.

PORTPAROL UNMIKA ĆUTI O POTRENICI ZA RADOJIČIĆEM: Komunikacija je poverljiva, pitajte Interpol!



"I upravo je po tim instrukcijama poslednjih dana Priština je podigla pedesetak optužnica protiv Srba, što niko iz međunarode zajednice ne komentariše. A trebalo bi bar da skrenu pažnju na malverzacije šestorice ministarara u kosov skoj vladi", kazao je Todosijević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija