• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs/Informer.rs

04.07.2019

12:05

OVO JE ŠAMAR BRISELU, A NE BEOGRADU! Dačić o sramnoj odluci Prištine: Pošto su srpski narod ostavili bez lekova i hleba, sad bi da ga izoluju!

Politika

OVO JE ŠAMAR BRISELU, A NE BEOGRADU! Dačić o sramnoj odluci Prištine: Pošto su srpski narod ostavili bez lekova i hleba, sad bi da ga izoluju!

Podeli vest

Ovo što su uradile vlasti u Prištini potez je bez presedana i još jedan šamar, ne Beogradu, već pre svega Evropskoj uniji i međunarodnoj zajednici koja sramno ćuti na kršenje svih civilizacijskih normi koje godinama sprovode Ramuš Haradinaj i Hašim Tači, rekao je šef diplomatije Ivica Dačić reagujući na odluku Prištine da zabrani ulazak zvaničnicima Srbije na Kosovo i Metohiju

 

- Ovo što su uradile vlasti u Prištini potez je bez presedana i još jedan šamar, ne Beogradu, već pre svega Evropskoj uniji i međunarodnoj zajednici koja sramno ćuti na kršenje svih civilizacijskih normi koje godinama sprovode Ramuš Haradinaj i Hašim Tači. Pošto su naš narod na Kosovu i Metohiji ostavili bez lekova i hleba, braneći svoje sulude takse, ovom zabranom praktično žele da ga još više izoluju od bilo kakvog uticaja Beograda - izjavio je Dačić.

ZABRANJEN ULAZAK SVIM SRPSKIM ZVANIČNICIMA NA KOSOVO! Novi bahati potez lažne države Kosovo!

Dačić u izjavi za "Novosti" tvrdi i da termin za ovaj potez - nije slučajan:

- Sve su ovo uradili samo dva dana nakon potpisivanja sporazuma između takozvanog Kosova i Albanije kojim se dve strane praktično obavezuju na vođenje zajedničke spoljne politike. Taj ugovor je armatura u temeljima "Velike Albanije" koju nesmetano zidaju u srce Evrope, dok se istovremeno srpskim zvaničnicima zabranjuje da se kreću po teritoriji sopstvene države.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 4 godine

Je, je trebalo je davno donijeti ovu zabranu, manje bi Bg manipulirao sa srbendom u R. Kosovo. Previše su im dali da vršljaju i lažu sami sebe po R. Kosovu, međunarodno priznatoj državi R. Kosovo. Bravo albanci tako se treba ponašati kao suverena država. Mali sloba može i dalje kmečiti, kme, kme.

Ko

pre 4 godine

Ako ste smekeri roknete par granata na 50 m od granice, onako smekerski, vezbe i slicno, ali niste, a postujem vas vise nego bilo koju vlast, a onog debila sa bazena, da dovedete na rts da pljuje Vesica, kao da ce njemu licno da oduzme bazen, ne znam je l taj bazen javni ili privatni od gospodina pa ce da mu vesic otme njegovo licno, smekerski vesic i gospodin na rts ili pink nije bitno pa da kaze kako ce da mu vesic otme bazen, budite smekeri to je fazon, ne morate nikad da se pojavite na tv, ali kad treba da ste smekeri tad izadjete, to vam je moj predlog i imacete preko 60%, evo ako gresim probajte.

Giša

pre 4 godine

Samo vi kukajte i pustite da oni rade takve stvari a govorite kako ćete zaštititi naš narod na Kosovu.Prestanite ih lagati i recite im da se sele što prije.Ni vi ni Rusija nemate,kako se moderno kaže,mehanizme za to odnosno nemate muda za to.Rusi gledaju samo goli interes i za dolar će i sopstveni kožu dati.

grof01

pre 4 godine

he he he E moj kratki pEvaču...veliš šamar briselu? Dok Albanci šamaraju Brisel,srbima bride obrazi....Mali retrdos

Dragan

pre 4 godine

Sto kukas rodo. Pa dao si im ti i tvoj gazda sve institucije u ruke i sto sada kukas. Da imate morala obadvojica trebali bi dati ostavke. Svesno ste ubicama predali srpski narod radi vaseg licimerja da bi vas Zapad i mamica Merkel pohvalila. Ubicama ste dali sve i sto cmizdrite. Boli vas briga za srpski narod.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija