• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.07.2019

15:30

(VIDEO) VUČIĆ O SNIMKU JEREMIĆA I ROĆENA: To je bahatost prema državi i građanima!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ O SNIMKU JEREMIĆA I ROĆENA: To je bahatost prema državi i građanima!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da se na snimku razgovora Vuka Jeremića u svojstvu savetnika bivšeg predsednika Borisa Tadića i Milana Roćena, nekadašnjeg savetnika Mila Ðukanovića, vidi sva bahatost i arogancija prema državi i narodu koje akteri u tom trenutku vode

 

Predsednik je, upitan za komentar o snimku koji je objavljen u Crnoj Gori, rekao da tu postoje dva aspekta - a jedan je da se to tiče zvaničnika druge zemlje, o čemu on neće da govori.

Dodao je samo da je to sada "druga zemlja" upravo zahvaljujći takvom stavu Jeremića i ostalih iz 2005. i 2006. godine.

(EKSKLUZIVNO/AUDIO) ŠOKANTAN RAZGOVOR JEREMIĆA SA MILOVIM SAVETNIKOM: Je*asmo majku Srbiji i Crnoj Gori!

Vučić je istakao da je ponosan na činjenicu da je ovo jedina vlast u čije vreme prisluškivani razgovori bilo kog političara nisu objavljivani, odnosno da u poslednjih skoro sedam godina nema objavljivanih prisluškivanih razgovore bilo kojih političara iz okruženja.

- Smatram da je užasno kada se takve stvari koriste u političkoj borbi i srećan sam što se takve stvari u Srbiji ne događaju - zaključio je predsednik.

Kako je primetio, na snimku se vide bahatost i arogancija prema državi i prema narodu koji vode, ali ništa više od toga nije želeo da komentariše, a pogotovo ne privatne stvari za koga je to organizovano, jer se to, kaže, ne radi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Takva je bila naša opozicija, ali im je narod na izborima izglasao nepoverenje.

Boris

pre 4 godine

Neshvatlji je da ova drzava nema instrumente da zaustavi bahato ponasanje pojedinaca koji su za vreme funkcija u vlasti za kratko vreme obezbedili milionske prihode i o tome se zna ali nista drzava ne preduzima.To nije drzavni novac vec novac gradjana Srbije i njenih poreskih obveznika.. Zasto se ne donese zakon o poreklju imovine pitam ja vas? Verovatno zato sto bi e neki posteni postali lopovi. Da se donese zakon o oduzimanju protivpravno stecene imovine da ne kazem pokradene.To je normalno u svim uredjenim drzavama osim Srbije. Zasto je to tako prosudite sami.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija