• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.07.2019

09:09

VESIĆ: Ðilas pokušava da skrene pažnju sa svog kriminala

Politika

VESIĆ: Ðilas pokušava da skrene pažnju sa svog kriminala

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da Dragan Ðilas prijavom protiv ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića za falsifikovanje diplome pokušava da "skrene pažnju sa svog kriminala"

Vesić je za televiziju Prva rekao da se oni koji pitaju Ðilasa i druge članove Saveza za Srbiju "gde su pare" nađu na udaru na način koji, kaže, nije nimalo pristojan.

Podsetio je da je Stefanović pre dva dana počeo istragu protiv Ðilasa zbog trgovanja sekundama na RTS. 

 - To što je Ðilas radio kao gradonačelnik Beograda je najveći sukob interesa koji postoji. Biti državni službenik, a istovremeno trgovati sa sekundama javnog servisa. Prijava za falsifikovanje diplome je pokušaj Dragana Ðilasa da se skrene tema sa njegovog kriminala -  rekao je Vesić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Izbeglica iz Srbije

pre 4 godine

Zašto ga onda ne uhapsite više ako je to tačno??? Ovako samo trujete običan narod. Neko mora u bukagije ili on ili ti,ako lažeš.

vojin

pre 4 godine

1) Jeste, Djilas je lopov, neka mu sude po zakonu za sve sta je uradio. 2) Pokazite diplomu ako je regularna! Ne znam sta je problem ako je zaista studirao. Zapusicete mu usta u sekundi.

mihajlo

pre 4 godine

Država bi trebalo da nešto preduzme povodom Đilasovog nenormalnog bogaćenja.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija