• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.07.2019

15:13

BRNABIĆ O KAMPANJI PROTIV MINISTRA STEFANOVIĆA: Ðilas u velikoj panici zbog istrage!

Politika

BRNABIĆ O KAMPANJI PROTIV MINISTRA STEFANOVIĆA: Ðilas u velikoj panici zbog istrage!

Podeli vest

Dragan Ðlas je u velikoj panici zbog velike istrage koju je protiv njega najavio ministar policije Nebojša Stefanović i zato sada opozicija osporava Nebojši Stefanoviću diplomu, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić


Na pitanje novinara kako reaguje na optužbe koje opozicija pominje kada je reč o diplomi osnovnih studija ministra policije Stefanovića, Branbić kaže da je neverovatno u kakvoj panici je Ðilas i da sada pokušava da skrene pažnju sa istrage.

- Ako vi sada povlačite priču za nešto od pre 15 godina, a bili ste toliko godina na vlasti i sve to vam je bilo u redu i niste podnosili nikakve prijave, nije bilo nikavih problema... I sada, kada je ministar najavio istragu, vi povlačite pitanje diplome - kaže premijerka.

BRNABIĆ: EU da reaguje zbog zabrane ulaska na KiM!

Navodi da to onda mnogo više govori o tome kako se Ðilas oseća povodom te istrage, nego o optužbama koje on sada "baca javnosti u oči da bi skrenuo pažnju sa te istrage".

- Mislim da ćemo narednih dana čuti ko zna šta još samo da bi se skrenula pažnja sa te istrage - navela je Brnabić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija