• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.07.2019

23:28

(VIDEO) DOKAZI ZA LICEMERJE LAŽNE ELITE! Ovako su Čupić i Vukadinović govorili o Đinđiću!

Politika

(VIDEO) DOKAZI ZA LICEMERJE LAŽNE ELITE! Ovako su Čupić i Vukadinović govorili o Đinđiću!

Podeli vest

Čedomir Čupić nekadašnji profesor Fakulteta političkih nauka i član Saveta za borbu protiv korupcije Vlade Republike Srbije od 2001. do 2003. godine, pričao je te 2002. godine od vezi tadašnjeg premijera Zorana Đinđića i kriminalaca, a danas glumi elitu

U samo jednom snimku pokazano je licemerje lažne elite, kako se danas nazivaju pojedinci koji su u to vreme bili na vlasti. 

- Gledam jednu dionatorsku večeru na kojoj se nalazi čovek koji je nedavno izašao iz zatvora. Na istoj toj večeri sedi i premijer Zoran Đinđić. Gospodo, pa šta on traži tu. Kakvu poruku on šalje - pričao je Čupić.

On je ovim govorom hteo da postavi jasno pitanje tadašnjem premijeru:

"Đinđiću, šta radiš s kriminalcima"!

Pored Čupića, o Đinđiću je pričao još jedan pripadnik "elite" čime je dokazano njihovo licemerje!

Poslušajte kako je govorio Đorđe Vukadinović :




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dmitar

pre 4 godine

Gospodin Čedomir Čupić jeste školovan čovek ali to neznači da je i pametan jer ona narodna kaže pametan nemora biti školovan a školovan neznači da je pametan

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija