• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

15.07.2019

12:49

MUKICA... Usamljeni Radoslav (55) traži ženu oglasom na banderi: Ne mora ništa da radi, SAMO DA ME NEKAD POLJUBI!

Politika

MUKICA... Usamljeni Radoslav (55) traži ženu oglasom na banderi: Ne mora ništa da radi, SAMO DA ME NEKAD POLJUBI!

Podeli vest

Usamljen sam. Neću sa zidovima da pijem kafu, poručuje on

"Imam nov stan. Tražim devojku koja je vredna, časna i poštena za brak. Život udvoje do kraja života", piše između ostalog u oglasu koji je, umesto u štampanim oglasima ili na društvenim mrežama, osvanuo na banderi na autobuskom stajalištu, kod Omladinskog stadiona.

Sudeći po njegovom sadržaju, oglas je poslednja nada pedesetpetogodišnjem Radoslavu Uskokoviću iz Jabučkog Rita u opštini Palilula da pronađe životnu saputnicu.

- Rođen sam u Peći. Živim u Jabučkom Ritu, zadnja stanica autobusa 106, koji se hvata od Omladinskog stadiona. Hrišćanske ženske neka se jave. Unapred hvala na razumevanju - piše još u njegovom oglasu sa kojeg su zainteresovane neveste otkinule nekoliko isečaka sa brojem telefona.

ŠTO VIŠE VREMENA PROVODIMO NA FEJSBUKU, TO SMO DEPRESIVNIJI I USAMLJENIJI! Otkrivena uzročna veza između korišćenja društvenih mreža i pogoršanja zdravstvenog stanja ljudi!

Ovaj penzionisani radnik obezbeđenja u Ambasadi Švajcarske u Beogradu kaže da ga je na takav potez naterala samoća, nakon što je pokušaj da pronađe suprugu preko agencije za bračno posredovanje propao.

- Uplatio sam 3.000 dinara nekoj agenciji pre dve godine i stalno su mi obećavali da će da mi se javi neka ženska. Pola godine sam čekao i pojeo vuk magarca, a meni odoše pare. Oglas na stajalištu sam postavio pre pet-šest dana i vidim da su neke ženske uzele broj telefona. Zvale su me tri-četiri žene, a jedna Jovanka mi je rekla da će se javiti da se vidimo u nedelju - priča pun nade Radoslav.

PITALI SU KLINCE ŠTA JE TO "USAMLJENOST": Odgovori TOPE i NAJTVRĐE SRCE!

On priznaje da je bio oženjen i da se od supruge Makedonke razveo pre sedam godina i da sada traži normalnu, finu i kulturnu ženu, između 35 i 50 godina.

- Usamljen sam. Ne mogu sam. Neću sa zidovima da pijem kafu. Hoću da imam nekoga da mi opegla, da skuva... A ne mora ništa ako neće. Znam i ja da skuvam krompirovu supu i pasulj, majka me naučila. Samo da se lepo slažemo, da me nekad poljubi - poručuje na kraju Radoslav.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rimtuti novinaru

pre 4 godine

Jeste mukica. Ali ne mozemmo svi da budemo zagondzije k'o novinari informera. U stvari evo i ja radim istu stvar, zaebavam budalu a mozda je samo bolestan

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija