• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.07.2019

10:31

ĐILAS KAŽE DA MAKRON LAŽE: Na vreme smo pisali Ambasadi Francuske!

Politika

ĐILAS KAŽE DA MAKRON LAŽE: Na vreme smo pisali Ambasadi Francuske!

Podeli vest

Dragan Đilas demantovao je danas predsednika Francuske Emanuela Makrona, koji je rekao da se u Beogradu ne sastaje sa srpskom opozicijom, jer nisu na vreme dostavili Ambasadi molbu

Đilas je na tviteru objavio fotografiju dopisa SZS upućenu ambasadoru Francuske Frederiku Mondoloniju, na kojem je datum 9. juli, a Savez za Srbiju u današnjem saopštenju navodi da je i predat istog dana.

Savez izražava uverenje da Emanuel Makron nije dobio molbu "iz tehničkih razloga", te da je reč o "nenamernom diplomatskom nesporazumu".

Savez za Srbiju će, navodi se, imati mogućnost da svoje viđenje stanja u Srbiji, kao i situacije u regionu predstavi "najužem timu predsednika Makrona".

Susret Vučića i Makrona, inače, SzS je ocenio kao Vucićevu zloupotrebu funkcije šefa države "za svoje stranačke interese" i za "poslovne kombinacije".

Predsednik Francuske Makron izjavio je juče, odgvarajući na pitanje novinara zašto nije pristao da se sastane sa liderima opozicije u Srbiji tokom posete, da je pismo sa zahtevom za taj sastanak stiglo kasno.

- Juče je bio naš nacionalni praznik i oni su svi bili prisutni u našoj ambasadi na prijemu. Pre pisma koje je jutros poslato našem amabasadoru nikakvo pismo nije stiglo. Jutros je stiglo pismo. Nisam to mogao da prihvatim pošto je već bio spreman program i tada sam već kretao za Beograd - rekao je Makron.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dule

pre 4 godine

Ovaj Djilas je bolestan na cisto. Pa iskreno receno ko je on i SzS koji nece ni cenzus preci. Ovdje u Norveskoj premijer i ne prima takve osobe na razgovor, a kamoli kada neko dodje iz druge drzave jos pride i da se o njemu pricaju price umesanosti u kriminalne tokove ili slicno. Svaki covek treba da vidi ko je i sta je i gdje su mu krajnje granice, medjutim ovaj izgleda da je izgubio kompas.

Ziko Pop

pre 4 godine

Stara partizanska pesma:"ko drukcije kaze blebece i laze".U prevodu odjebo vas i Makron,ma niko vas vise nece niti uzima za ozbiljno.

Paja

pre 4 godine

Ma covek nije spavao celu noc jer se nije sreo sa vama ... idi begaj ;)

Sale

pre 4 godine

Čovek je ok! Neće da priča sa ''uličarima,,. Na kojim izborima je gospodin postao ,,opozicija''? Njemu je od takvih muka i u Francuskoj pa još da sluša ove PRSLUKE ovde.

bubasvaba

pre 4 godine

Kako to bre svi lazu od MAKRONA,MMFA,SVETSKE BANKE,MERKELOVE I.T.D. sve lazov do lazova samo DJIKI LOPURDA NE LAZE I NE KRADE ??????? najpametniji srbin jer niko za tako kratko vreme neume toliko da ZARADI (POKRADE) .

zora

pre 4 godine

Jel, nisam znala da postoji veci lazov od tebe.

Amer

pre 4 godine

Cekaj prvo da proda oruzije pa onda, ce pristati , prvo da obraduje ovog konja Vucica, pa posle ce , ako nebude kupovao onda ce da te koristi protiv njega

SS

pre 4 godine

Ovaj je definitivno svemoguć,Vesiću i ostali glasnogovornici skupštine koji ga napadate i pojede vuk magarca,na žalost.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija