• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.07.2019

18:37

ĐILAS O EPS?! NARAVNO, KAD MU NE IDE KUPOVINA STRANAKA, KADA JE POD BUDNIM OKOM ISTRAŽNIH ORGANA... Vesić UNIŠTIO lidera SZS!

Politika

ĐILAS O EPS?! NARAVNO, KAD MU NE IDE KUPOVINA STRANAKA, KADA JE POD BUDNIM OKOM ISTRAŽNIH ORGANA... Vesić UNIŠTIO lidera SZS!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Goran Vesić je danas, reagujući na izjavu Dragana Ðilasa o EPS-u, izjavio da je za Ðilasa menadžment tog preduzeća loš, jer ne dozvoljavaju Draganu Šolaku, suvlasniku kablovskog operatera SBB, da krade struju

-Za Ðilasa je dobar samo onaj menadžment EPS-a koji bi kompaniji SBB dozvolio da krade struju po Srbiji i bogati se na narodnoj muci. Juče sam njegovog pajtosa Šolaka uhvatio na delu kako krade struju od građana Beograda, a jedna beba od šest meseci je zbog Ðilasovog pajtosa ostala bez struje u stanu. Tako Ðilas zamišlja uspešan EPS - navodi Vesić u pisanoj izjavi.

STEFANOVIĆ: Skandalozno da Ðilas govori o pravdi!



Kako je ocenio, kada Ðilas napada neko preduzeće, to znači da on više ne može da pravi poslove i zarađuje.

-Ne prođe dan da Ðilas ne pokaže kakav je licemer. Milioner koji se obogatio dok je bio na vlasti optužuje strane investitore da su lopovi i preti onima koji ulažu u Srbiju i obezbeđuju radna mesta da će da ih protera - rekao je Vesić.

ĐILAS BEZUSPEŠNO HOĆE DA SE "OPERE", ALI NAROD SRBIJE NE ZABORAVLJA! Orlić: Tajkun je nekada imao stari auto i kuću na ime supruge, a sada obrće više od 500 MILIONA EVRA!



Kako je dodao, pošto ne može da pobedi na izborima, Ðilas bi da hapsi političke protivnike i to tako da bude i sudija, i tužilac.

-Zna Ðilas dobro kako se to radi, jer dok je bio gradonačelnik te metode su osetili neki članovi tadašnjeg gradskog veća - rekao je Vesić i zaključio:

-Ðilas je baš nervozan. A kako i ne bi bio kada je plan o povratku u politiku kupovinom medija propao, kada mu ni kupovina stranaka ne ide najbolje, a državni organi su počeli da se bave njegovim poslovima. Očigledno Ðilas misli da sve te probleme može da reši tako što će da laže i optužuje druge.

Ranije danas, Ðilas je kritikovao rezultate rada sadašnje vlasti i kao primer naveo EPS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dobrivoje

pre 4 godine

A koja je to kvalifikacija direktora EPS-a izuzev da je ugostitelj i vlasnik pečenjare!

mihajlo

pre 4 godine

Čim ih država pritegla, odmah nije dobra, moraju još da državni organi ispitaju verodostojnost svih ovi navoda i nalaza, pa da se vidi prava istina.

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija