• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.07.2019

19:08

(FOTO) POSLALI SMO ČOVEKA NA MESEC, A KAKO NEĆEMO POMIRITI BEOGRAD I PRIŠTINU?! Skot tvitovao na srpskom o nastavku pregovora!

Politika

(FOTO) POSLALI SMO ČOVEKA NA MESEC, A KAKO NEĆEMO POMIRITI BEOGRAD I PRIŠTINU?! Skot tvitovao na srpskom o nastavku pregovora!

Podeli vest

Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot objavio je danas na Tviteru poruku kojom je pozdravio objavu na tviter nalogu savetnika Bele kuće za nacionalnu bezbednost Džona Boltona koji je postavio na ovoj društvenoj mreži fotografiju sa ministrom spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem i poručio da dijalog Beograda i Prištine treba nastaviti

-Ako čoveka možemo poslati na Mesec sigurno možemo pronaći i put povratka za pregovarački sto - tvitovao je Skot na srpskom jeziku.

Na tviteru Bolton je naveo "Složili smo se da dijalog sa Kosovom mora da se pokrene pošto nijedna strana nema koristi od statusa kvo. Sada je trenutak za obe strane da deluju", poručio je Bolton i dodao da mu je "bilo zadovoljstvo" da se u Vašingtonu sastane sa Dačićem, koji se u prestinici SAD nalazi zbog Ministarske konferencije o verskim slobodama.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Major

pre 4 godine

Vi nikako! Sto rece Seselj onomad u Tribunalu: "Mnogo govana koja ste izasrali trebalo bi da pojedete" ! I tada tesko sto se vas tice...

Jeremija

pre 4 godine

Kao prvo, Skote... niste poslali čoveka na Mesec! Laž!!! A drugo, kakve to veze ima sa pregovorima? Ako neko zna da leti avionom ne znači da može i da bude "Kapetan na Belu Lađu". I taj problem će se rešiti, onako kako treba, svakom svoje i svako na svome. Tek tada može biti mira i pregovora i razgovora. A ti Skote soli pamet nekom drugom.

PACA

pre 4 godine

Samo vratite albance u albaniju i sve 0K a moze i samo K ...

srdjanmargulan

pre 4 godine

O čemu pričate,nikad niste poslali čoveka na Mesec. Samo fabrikujete lazi a narod vam veruje ali sve do momenta kad su isplivali prvi snimci vašeg spuštanja na Mesec. Nikad a nije bilo , sve je dobro izrezirano kao u najboljem Holivudskom filmu. Kako vas nije sramota da lazete narod, nego vama su lazi normalna stvar. Vi kad nešto hoćete da kazete vi hteli nehteli SLAZETE i što je najgore u svemu vi verujete u tu laz.

Stojan

pre 4 godine

Nikako da shvati da Pristina ne postoji, oni su dali islamistima/teroristima kao drzavu. Sada hoce da legalize tu njihovu tvorevinu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija