• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.07.2019

22:44

POPOVIĆ IVKOVIĆ: Boško, sve dublje toneš u lažima!

Politika

POPOVIĆ IVKOVIĆ: Boško, sve dublje toneš u lažima!

Podeli vest

Očajni Boško Obradović večeras je u besu jer je jasno razotkriveno da je masno lagao da je diploma ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića falsifikat, nastavio sa svojim grčevitim pokušajima tvrdeći da je delovodnik u kojem je Stefanović upisan kao student 1995. godine, štampan marta meseca 1998. godine

Da je Boško Obradović taj koji je falsifikator, za tili čas je razotkrila državna sekretarka MUP-a Biljana Popović Ivkovič podsećajući ga na dokumentaciju, koja je objavljena prilikom javnog uvida koji je agencija Tanjug imala. 



Nakon smehotresnog Lazara Čovsa koji je izveo "krunski dokaz" zvani dokumentacija je zahevtana novom heftalicom i zato je jasno da diploma nije prava, i Obradović je pokušao da se proslavi sa svojim "dokazom" zvanim delovodnik.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Opozicioni lideri ne prezaju od svojih suludih namera zarad malo politike.

Bota

pre 4 godine

Čekajte bre ljudi pa kako ovog Obradoviće uopšte može da bude sram,Pa taj čovek ne zna za sram,za obraz,poštenje,reč. E pa Boškić,neće da može,bar ne do izbora,a iskreno verujem ni tada.Laži,samo laži....

Nikola

pre 4 godine

Надају се да ће им неко поверовати!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija